Akumulátorové nožnice na trávu a kríky 7,2V

Množstvo:

63,50 € 

89,90 €

-29%

POWPM1094

Akumulátorové nožnice na trávu a kríky s napájaním 230V / 50Hz, kapacitou batérie 1500 mAh, otáčkami 1100 ot./min, šírkou noža 83 mm, dĺžkou čepele 120 mm a pracovným časom 60 minút.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Akumulátorové nožnice na trávu a kríky Powermat PM-ANTK-7,2V sú nepostrádateľným nástrojom pri práci na záhrade. Dokončiť okraje trávnika nebolo nikdy také jednoduché. Vďaka použitiu lítium-iónovej batérie s kapacitou 1500 mAh sa stanú veľmi šikovným pomocníkom, nemusíte sa obávať nepohodlného kábla.

Ergonomická rukoväť pokrytá protišmykovou vložkou spolu s nízkou hmotnosťou urobí prácu pohodlnou a bezpečnou. Súprava obsahuje 83 mm široký vyžínač trávy a 120 mm dlhý vyžínač kríkov s rozostupom zubov 6 mm. Výmena čepele sa vykonáva pomocou systému bez použitia náradia, ktorý vám umožňuje rýchlo zmeniť nožnice na trávu na nožnice na kríky. Použitie dvoch nožov umožňuje presné formovanie okrajov trávnika a malých kríkov.

 

Obsah balenia:

  • Akumulátorové nožnice
  • Čepeľ na trávu
  • Čepeľ na kríky
  • Nabíjačka
  • Návod na obsluhu

 

LED indikátory:
Efektívna batéria umožňuje zariadeniu pracovať dlhú dobu. O stave nabitia batérie sa dozviete z farebných LED diód, ktoré svietia pri bežiacom motore.

Bezpečnosť práce:
V prípade náhodného zaseknutia nožov alebo núdze je na zadnej strane nožníc zámok, ktorý okamžite vypne motor a pohyb noža. Aktivovanie zámku znamená, že motor nemožno naštartovať.

Jednoduchá výmena čepele:
Vďaka rotačnému mechanizmu a tlačidlu na otvorenie spodného krytu môžete nože jednoducho vymeniť, aby ste ich mohli použiť na strihanie kríkov alebo trávy.

 

Technické parametre: 

Napájanie nožníc: Batéria

Napájanie nabíjačky: 230V / 50Hz

Napätie batérie: 7,2V

Kapacita batérie: 1500 mAh

Typ batérie: Lítium-iónová

Otáčky bez zaťaženia: 1100 ot./min

Šírka noža na trávu: 83 mm

Dĺžka čepele kríka: 120 mm

Rozstup zubov: 6 mm

Doba nabíjania: 3 - 5 [h]

Maximálny pracovný čas: 60 minút

Dĺžka po rozložení výložníka: 120 cm

Dĺžka po zložení výložníka: 85 cm