Nástenné hodiny s motívom Berlína

30,90 € 

FLEZ5D

Ako je vo všeobecnosti známe, hodiny sú od nepamäti, klasickým ukazovateľom času. Avšak v súčasnosti patria medzi dôležité interiérové doplnky,  ktoré svojím vkusným a moderným dizajnom podčiarknu útulnosť Vášho domova. Nechajte sa unášať v čase s jedinečným doplnkom nástenných hodín.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Nástenné hodiny
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Myslíte si, že hodiny na stene slúžia len na to, aby nás informovali o čase? Vyvedieme Vás z tejto idey a ukážeme Vám, ako nástenné hodiny môžu spríjemniť a zútulniť Váš domov. Prinášame Vám široký sortiment nástenných hodín v rôznych farebných prevedeniach, tvaroch, rozmeroch a jedinečnom dizajne. Sú tiež neobyčajným dekoratívnym doplnkom, ktorý sa môže vynímať na stene Vašej obývačky, kuchyne, spálne či na chodbe. Hranice ich umiestnenia sú totiž neobmedzené.


Materiál, z ktorého sú vyrobené Vám zabezpečí ich nerozbitnosť a tým Vás poteší aj ich dlhá životnosť. V našej ponuke si tiež môžete vybrať nástenné hodiny, ktoré sa dajú klasicky zavesiť alebo aj také, ktoré sa dajú priamo nalepiť na stenu. Postačí naozaj málo, aby sa nástenné hodiny stali stredobodom nielen Vašej pozornosti, ale aj pozornosti Vašej návštevy či hostí.


 

Šírka:   38 cm

Výška:  38 cm

Hrúbka:  3 mm

 

Materiál hodín pozostáva z PMA - je to akrylové sklo, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť.


ff


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA.


llll


Pri balení hodín sa dbá, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každá  hodina je zabalená v hrubej kartónovej krabici.


kkk


 

Vlastnosti:

  • FarbaSivá
  • MotívCestovateľský

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie