Nálepka na stenu čínsky znak

15,90 € 

FLENA403A

Svoje sny už nemusíte len snívať. Ak ste niekedy túžili byť interiérovým dizajnérom bez hraníc, teraz sa Vám takáto možnosť ponúka vo forme nálepiek na stenu. Dotvoriť kuchyňu, obývačku či detskú izbu bude jednoduché. Nálepky na stenu v tomto prípade nepoznajú obmedzenia.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Nálepky na stenu
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Chcete svoju domácnosť oživiť a vniesť do nej kúsok špeciálneho dizajnu? Nálepky na stenu sú modernou a populárnou formou bytových nástenných dekorácií. V našej ponuke nájdete samolepky, pri ktorých si môžete zvoliť farebné prevedenie aby Vám nálepky pekne ladili so zvyškom zariadenia. Interiér Vášho domova ožije či už ide o kuchyňu, detskú izbu alebo obývačku. 

Priestor, kde doma trávite najviac času, by Vám aj Vašej návšteve mal navodiť príjemnú atmosféru.Nálepky na stenu Vám k takémuto cieľu určite dopomôžu. Aplikácia nálepiek na stenu je jednoduchá a nevyžaduje si vŕtanie ani žiadne zbytočné diery v stene. Stačí nalepiť lepiacu fóliu na miesto, kde chcete aby sa nálepka vynímala. Potom ostáva už len pomaly odlepiť ochrannú vrstvu a tešiť sa z novej bytovej dekorácie.


 

Výška 63 cm

Šírka 45 cm


Tieto dekoratívne nálepky na stenu majú matný povrch. Na spodnej strane sa nachádza prenosný papier ktorý Vám umožní ľahko preniesť nálepku na stenu. Následne ho stačí odstrániť a nálepka je na správnom mieste. 

 

Balenie: Nálepky sú balené do kartónovej rúrky tak, aby bol Váš tovar čo najlepšie ochránený pred manuálnym poškodením.


Možnosť výberu farby: áno


Vlastnosti:

  • FarbaČierna
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie