Nafukovacie koleso v tvare plameniaka

20,90 € 

25,90 €

-19%

MUL56251

Tešíte sa už na leto? Ľadový drink v ruke, teplé slnko nad hlavou a pohoda pri bazéne či mori. Ak máte radi letné kúpanie, tak práve pre Vás máme pripravené nafukovačky. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Nafukovačky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Nafukovačky do vody Vám zaručia kopec zábavy. Blíži sa horúci letný deň a Vy ho nechcete stráviť len tak, obyčajne, ležaním pri bazéne? Práve pre Vás je pripravená kolekcia nafukovačiek. V ponuke nájdete nadrozmerné nafukovačky v tvare pelikána, jednorožca či krídel, ale aj menšie nafukovačky ako plávacie koleso v tvare donutu, kúsku pizze či praclíka. 

 

Odreagujte sa a užívajte si leto. Nie je nič ľahšie. Na každej pláži či pri bazéne budete priťahovať pozornosť. Nemusíte sa o nič starať len si užívať krásne počasie. V ponuke nájdete aj malé nafukovačky, ktoré poslúžia ako držiak na nápoje. Takže Vám už nič nebude brániť v skvelom oddychu. Či si užívate dovolenku s priateľmi alebo rodinou, všetci budú z týchto nafukovačiek ohúrení. Využijú ich deti pri šantení v bazéne, dospelí pri zábave s priateľmi alebo len tak na jednoduché leňošenie. 

 

Špecifikácie:

Výrobca: INTEX

Rozmery: 99 x 89 x 71 cm

Nosnosť: 60 kg

Hmotnosť: 0,67 kg

Kruh vyplnený trblietkami

Vyrobené z odolného PVC

Vlastnosti:

  • FarbaRužová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie