Škandinávsky kancelársky stôl LOFT so zásuvkami

Množstvo:

172,80 € 

TUTMEB-02569

Moderný písací stôl v škandinávskom štýle s dvoma zásuvkami a praktickou policou tesne pod odklápacou doskou.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Moderný písací stôl v škandinávskom štýle s dvoma zásuvkami a praktickou policou tesne pod odklápacou doskou. Ide o ideálne riešenie najmä pre domáce kancelárie a štúdiá. Tvar a farby písacieho stola dodajú šarm každému interiéru.

Vrchná doska je vyrobená z odolného MDF v bielej farbe a s motívom dubu sonoma. Písací stôl sa bude hodiť ako do moderného, škandinávskeho interiéru, tak aj do interiéru zariadeného v tradičnom štýle.

Moderný písací stôl LOFT v škandinávskom štýle má po oboch stranách výsuvné zásuvky a v strede poličku ukrytú pod odklápacou doskou. Ide o ideálne riešenie najmä pre domácu kanceláriu alebo štúdio, kde by malo byť všetko dostupné na dosah ruky. Tento kus nábytku sa skvele hodí aj do detskej izby.

Stôl so zásuvkami bol navrhnutý tak, aby užívateľom poskytoval čo najväčšie pohodlie a komfort. Obdĺžnikový vrch má dĺžku 120 cm a šírku 48 cm. Je vyrobený z odolnej MDF dosky v dvoch farbách - bielej a imitujúcej drevo, presnejšie dub sonoma. Táto kombinácia pôsobí veľmi štýlovo, jemne a zároveň efektne. Nohy písacieho stola sú vyrobené z ocele s práškovým nástrekom odolnej voči poškodeniu, vďaka čomu je celá konštrukcia veľmi pevná. Celková výška tohto kusu nábytku je 78 cm.

Rozmery počítačového stola LOFT sú pomerne kompaktné, čo umožňuje umiestniť ho aj do malej miestnosti. Jednoduchý a minimalistický štýl písacieho stola LOFT dokonale zapadne do aranžmánu v škandinávskom, modernom a boho štýle. Tvar a farby bieleho škandinávskeho písacieho stola dodajú čaro každému interiéru tým, že ho presvetlia. Ich zavedením do vášho domova získate nielen funkčný, ale aj estetický kus nábytku.

 

Technické parametre:

Tvar dosky: pravouhlý

Dĺžka dosky: 120 cm

Šírka dosky: 48 cm

Výška stola: 78 cm

Farba dosky: biela, dub sonoma

Materiál dosky: MDF

Zakončenie nohy: oceľ

Výrobca: Tutumi

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá
  • MateriálDrevo

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.