Zelené obojstranné prehozy na jednolôžko aj dvojlôžko

46,40 € 

MARNAP10-CHON

Uvažujete ako si vynoviť  svoju spálňu za pár sekúnd bez zbytočne nákladných investícií? Potrebujete rýchlo zakryť vašu posteľ pre prípad, že príde návšteva? Ponúkame Vám riešenie v podobe obojstranných prehozov na posteľ.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kvalitné obojstranné prehozy na posteľ
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Prinášame Vám moderný prehoz na posteľ, ktorý oproti bežným prehozom má tú výhodu, že je obojstranný, takže máte hneď dva prehozy v jednom.  Ak uvažujete o dekoratívnej prikrývke do Vašej spálne, tak už viacej nemusíte hľadať. Odteraz bude Vaša posteľ vždy elegantne ustlaná, takže už nebudete mať žiadne stresy z nečakanej návštevy. Čarovná prikrývka na posteľ je hneď na svojom mieste. Tieto prehozy sa vyznačujú veľmi vysokou kvalitou materiálu a  precíznym vyhotovením. Materiály, ktoré sa používajú pri výrobe sú odborne vyberané a hlavne dlhodobo testované v praxi. Nemusíte sa báť, že sa Vám prehoz po krátkej dobe používania zničí  alebo opotrebuje. Táto elegantná prikrývka na posteľ je veľmi príjemná na dotyk, takže nie je vylúčené, že sa vám podarí zaspať bez toho, aby ste ju museli dávať dolu z postele.

Okrem vankúšov vám ponúkame aj hotové elegantné závesy, teplé a hrubé deky a posteľné obliečky, takže si môžete jednoducho vynoviť Váš domov. Nebudete potrebovať ani bytového dizajnéra. Sami si jednoducho zladíte Váš domov do farieb podľa seba.Ponúkame Vám prehozy na jednolôžko aj na manželskú posteľ.

Každý prehoz je zabalený v plastovom obale, takže ho môžete jednoducho skladovať alebo prenášať. Týmto sa okrem estetického prehozu stáva táto prikrývka aj praktickou. Alebo ak uvažujete o vhodnom darčeku... máte ho pred sebou.

 

Materiál: 100% polyester

Balenie prehozu: v plastovej taške na zips

 

 

Prehoz na posteľ je vhodný aj ako darček, pretože je dodávaný v plastovom obale.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaZelená
  • MotívKvetový

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie