Luxusný obojstranný prehoz na posteľ zelený s hnedým motívom

56,90 € 

MARNO-85A

Uvažujete ako si vynoviť vašu spálňu za pár sekúnd bez zbytočne nákladných investícií? Potrebujete rýchlo zakryť vašu posteľ pre prípad že príde návšteva? Tu je riešenie.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kvalitné obojstranné prehozy na posteľ
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

Prinášame Vám moderný prehoz na posteľ, ktorý oproti bežným prehozom má tú výhodu, že je obojstranný, takže máte hneď dva prehozy v jednom.  Každá strana je inej farby, tak ako je to znázornené na obrázku. Ak uvažujete o dekoratívnej prikrývke do vašej spálne, už viacej nemusíte hľadať. Odteraz už bude vaša posteľ vždy elegantne ustlaná.

 

Tieto prehozy sa vyznačujú veľmi vysokou kvalitou materiálu a  precíznym vyhotovením. Materiály ktoré sa používajú pri výrobe sú odborne vyberané a hlavne dlhodobo testované v praxi. Nemusíte sa báť, že sa Vám prehoz po krátkej dobe používania zožmolkuje alebo opotrebuje. Táto elegantná prikrývka na posteľ je veľmi príjemná na dotyk, takže nie je vylúčené že sa vám podarí zaspať bez toho, aby ste ju museli dávať dolu z postele.

 

Tento prehoz vám poslúži ako prikrývka na posteľ, ktorá jednoducho vynoví vašu spálňu. K prehozom je možné si dokúpiť vankúše ktoré nájdete na našom obchode.

 

Okrem vankúšov vám ponúkame aj hotové elegantné závesy, teplé a hrubé deky a posteľné obliečky, takže si môžete jednoducho vynoviť váš domov. Nebudete potrebovať ani bytového dizajnéra. Sami si  jednoducho zladíte vás domov do farieb podľa seba.

 

Ponúkame vám prehozy na jednolôžko aj na dvojlôžko.

Každý prehoz je zabalený v plastovom obale, takže ho môžete jednoducho skladovať, prenášať. Týmto sa okrem estetického prohozu stáva táto prikrývka aj praktickou. Alebo ak uvažujete o vhodnom darčeku... máte ho pred sebou.

 

Už žiadne stresy z nečakanej návštevy. Jednoducho za pár sekúnd máte ustlané. Čarovná prikrývka na posteľ je hneď na svojom mieste.

 

Tieto prehozy sú dostupné vo viacerých rozmeroch, v prípade záujmu nás prosím kontaktujte na našej emailovej adrese. Vaša spálňa nikdy nebola taká krásna.

 

Materiál: 80% Bavlna, 20% Polyester

Balenie prehozu: v plastovej taške na zips

Zaujímavé doplnky