Coffee House dekoračné hodiny do kuchyne

Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje
Biela
Biela
Červená
Červená
Čierna
Čierna
Fialová
Fialová
Hnedá
Hnedá
Modrá
Modrá
Oranžová
Oranžová
Ružová
Ružová
Sivá
Sivá
Zelená
Zelená
Žltá
Žltá
Tmavozelená
Tmavozelená
Tmavohnedá
Tmavohnedá
Zrkadlová, Tmavožltá
Tmavo modrá

44,90 €
ks

Kód produktu: FLEZ25 Doprava a platba

Ženy by mohli rozprávať o tom, koľko času strávia v kuchyni a tiež to, koľkokrát sa za ten čas zadívajú na hodiny. Na to, aby bolo mäsko dobre prepečené a koláč nebol v rúre zbytočne dlho, je potrebné sledovať čas pozornejšie ako inokedy. Hodiny v našej ponuke sú dizajnovo prispôsobené tak, aby svojím štýlom a motívom, ktorý je na nich vyobrazený, ladili s kuchynským prostredím.

 

Vyberte si hodiny klasických tvarov alebo hodiny, ktoré sa skladajú z viacerých častí a tvoria tak jedinečný obrazec alebo sú súčasťou nápisu. Mať na stene zavesenú šálku kávy, čajník, či tanier s príborom nie je tradičným vybavením kuchyne. Všetky nástenné hodiny vo vybraných motívoch môžete pokojne umiestniť aj v priestoroch kaviarne či reštaurácie. Všetky hodiny z našej ponuky majú zabezpečený tichý chod, čo znamená, že nie je počuť ich tikanie.

 

 

Šírka: 49 cm

Výška: 52 cm

Hrúbka: 3 mm

 

Materiál hodín pozostáva z PMA - je to akrylové sklo, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť.

 

ff

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA.

 

llll

 

Pri balení hodín sa dbá, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každá  hodina je zabalená v hrubej kartónovej krabici.

 

kkk

 

Možnosť výberu farby: áno

 

Parametre

FARBA Červená
ŠTÝL Moderný