Hodiny do kuchyne Spoon

20,90 € 

FLEZ17

Do kuchyne si môžete dať hocijaké hodiny. Prečo ale nevyužiť možnosť a nevniesť do kuchyne trocha jedinečného štýlu? Vyberte si hodiny s motívmi, ktoré sa dokonale hodia do kuchyne, jedálne ale aj do kaviarne či reštaurácie.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kuchynské hodiny
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Ženy by mohli rozprávať o tom, koľko času strávia v kuchyni a tiež to, koľkokrát sa za ten čas zadívajú na hodiny. Na to, aby bolo mäsko dobre prepečené a koláč nebol v rúre zbytočne dlho, je potrebné sledovať čas pozornejšie ako inokedy. Hodiny v našej ponuke sú dizajnovo prispôsobené tak, aby svojím štýlom a motívom, ktorý je na nich vyobrazený, ladili s kuchynským prostredím.


Vyberte si hodiny klasických tvarov alebo hodiny, ktoré sa skladajú z viacerých častí a tvoria tak jedinečný obrazec alebo sú súčasťou nápisu. Mať na stene zavesenú šálku kávy, čajník, či tanier s príborom nie je tradičným vybavením kuchyne. Všetky nástenné hodiny vo vybraných motívoch môžete pokojne umiestniť aj v priestoroch kaviarne či reštaurácie. Všetky hodiny z našej ponuky majú zabezpečený tichý chod, čo znamená, že nie je počuť ich tikanie.


 

Šírka: 48,5 cm

Výška: 36 cm

Hrúbka: 3 mm

 

Materiál hodín pozostáva z PMA - je to akrylové sklo, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť.


ff


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA.


llll


Pri balení hodín sa dbá, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každá  hodina je zabalená v hrubej kartónovej krabici.


kkk


Možnosť výberu farby: áno


Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • MotívModerný