Kuchynské hodiny 30cm s motívom kávy

Množstvo:

44,30 € 

FLEZ63CS-2-X

Využite možnosť a vneste do kuchyne trocha jedinečného štýlu. Vyberte si hodiny s motívmi, ktoré sa dokonale hodia do kuchyne, jedálne ale aj do kaviarne či reštaurácie.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Nástenné hodiny do kuchyne sa vďaka bohatosti dizajnu a použitých materiálov  skvele hodia ako do miestností s moderným vzhľadom, tak aj do tých klasickejších. Najobľúbenejším vzorom medzi našimi zákazníkmi je téma kávy, preto ponúkame veľa produktov s touto potlačou. Pre tých, ktorí hľadajú nevšednú dekoráciu, ponúkame kuchynské hodiny s motívom malín, olivového oleja, čokolády, byliniek, korenia a mnohé iné.

 

Kuchynské hodiny z našej ponuky ozdobia vašu kuchyňu. 

Hodiny vyrábame z tých najkvalitnejších materiálov. Sú dostupné v rôznych prevedeniach a farbách, takže ich využijete prakticky v každej kuchyni. Starostlivosť o hodiny je jednoduchá, nakoľko sú vyrobené zo skla, alebo akrylového sla, čo je dôležité najmä v miestnostiach, ako sú kuchyne. Kuchynské hodiny v kombinácii s módnymi motívmi na ciferníku sú nádhernou dekoráciou. Potlač je vyhotovená na zadnej strane produktu, čo dodáva efektu hĺbku a vysoký lesk.  Všetky hodiny majú mimoriadne presné a tiché mechanizmy ideálne pre ľudí, ktorým vadí tikot.

 

Špecifikácie:

Materiál: sklo

Rozmery hodín: 30 cm

Farba: potlač

Mechanizmus: plynulý- veľmi tichý (žiadny tikajúci efekt)

Obsah balenia: krásne hodiny + AA batéria

Vlastnosti:

  • FarbaBiela