Luxusná taburetka bielo-sivej farby70 x 90 cm

Množstvo:

126,30 € 

155,00 €

-19%

ADA852-WHITE-GRAY

Luxusná taburetka bude skvelo dopĺňať radu naších pohoviek a spolu budú tvoriť dokonalý celok vo vašej obývačke. Pretože v každej obývacej izbe, je pohovka hlávným kusom nábytku a taburetka detail a je známe že, detaily tvoria celok.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Luxusný, moderný a jedinečný dizajn v jednoduchom štýle úžasne zapadne do obývačky. Výhodou je to, že si môžte zvoliť akékoľvek farebné prevedenie, tak aby sa dokonale hodila do vášho interiéru. Ďalšou výhodou je ich strarostlivé, precízne a kvalitné spracovanie, nový moderný dizajn a vysoko kvalitné látky z najnovších kolekcií za veľmi priateľnú cenu.

Taburetky sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov. Použité látky sú odolné voči oderu a pevná konštrukcia zaručí, že taburetka vám bude slúžiť dlhé roky. Na čalúnenie bola použitá látka s vysokou pevnosťou a odolnosťou voči oderu. Navyše sa jednoducho čistí. Ďalší druh použitej látky je veľmi nadčasový, s výraznou a zaujímavou väzbou. Posledným kusom použitého materiálu je eko koža, ktorá je syntetická s vysokou odolnosťou proti oderu a slnečnému žiareniu. Mimoriadne mäkká a príjemná na dotyk.

 

Špecifikácie:

Konštrukcia nábytku: drevo, drevotrieska

Výplň: pena + vlnová pružina

Strana: nie

Úložný box: nie

Spôsob demontáže: nie

Druh látky: cop + ekokoža 

Voľne stojaci nábytok: áno

Funkcia spánku: nie

Vlastnosti:

  • FarbaBiela