Taburetka OSLO tmavo sivej farby 71 cm

Množstvo:

101,90 € 

119,00 €

-14%

ADAPUFA-OSLO-DARKGRAY

Škandinávska taburetka OSLO bude skvelo dopĺňať radu našich pohoviek a spolu budú tvoriť dokonalý celok vo vašej obývačke. Pretože v každej obývacej izbe, je pohovka hlavným kusom nábytku a taburetka detail a je známe, že detaily tvoria celok.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Taburetka OSLO má moderný a zároveň elegantný dizajn škandinávkeho štýlu. Vďaka svojmu jednoduchému prevedeniu sa určite bude hodiť do interiérov viacerých štýlov. Dokonalo bude pasovať k pohovkám OSLO a budú vo vašej obývačke úžasne vynikať a očaria naozaj každého.

Taburetka je vyrobená vo viacerých farbách, takže si každý zákazník dokáže vybrať podľa svojich predstáv. Aby ste si ju vedeli dokonalo zladiť s vašou pohovku alebo interiérom, alebo naopak, aby ste s ňou dokázali svoj interiér krásne oživiť. Pri jej výrobe sa dbalo predovšetkým na vysokú kvalitu materiálov. Materiál je veľmi príjemný na dotyk a pohovke dodáva moderný vzhľad. Použité materiály sú odolnejšie voči oderom a pevná konštrukcia vám zaistí, že taburetka bude súžiť dlhé roky. Komfort a odolnosť vám zaistí, vysoko kvalitná pena a vlnová pružina.

 

Špecifikácie:

Konštrukcia nábytku: drevo, drevotrieska 

Výška: 71 cm

Výška nožičiek: 13 cm

Šírka: 71 cm

Možnosť rozloženia: áno

Typ látky: pletená 

Výplň: pena + vlnová pružina

Úložný priestor: áno

Funkcia spánku: nie

Potrebná montáž: áno

Vlastnosti:

  • FarbaSivá