• Doprava Zadarmo

Luxusné pohodlné kreslo tmavo čiernej farby 95 x 90 cm

Množstvo:

246,30 € 

289,00 €

-15%

ADA7489-DARKBLACK

Tiento luxusné a hlavne pohodlné kreslá sa budú skvelo hodiť k naším pohovkám. V každej obývacej izbe, je pohovka hlavným kusom nábytku a kreslo úžasným detailom, ktorý dotvára celok. Pri výbere kresla by ste, teda mali určite dbať na vysokú kvalitu a dokonalý dizajn.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Luxusný, moderný a jedinečný dizajn v jednoduchom štýle úžasne zapadne do obývačky. Výhodou našich kresiel je to, že sa dokonale hodia k pohovkám a vy sami si môžte zvoliť akékoľvek farebné prevedenie, tak aby sa kreslo dokonale hodilo do vášho interiéru. 

Ďalšou výhodou je ich strarostlivé, precízne a kvalitné spracovanie, nový moderný dizajn a vysoko kvalitné látky z najnovších kolekcií za veľmi priateľnú cenu. Kreslá  sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov. Použité látky sú odolné voči oderu a pevná konštrukcia zaručí, že kreslo vám bude slúžiť dlhé roky. Na čalúnenie bola použitá látka s vysokou pevnosťou a odolnosťou voči oderu. Navyše sa jednoducho čistí. Ďalší druh použitej látky je veľmi nadčasový, s výraznou a zaujímavou väzbou. Posledným kusom použitého materiálu je eko koža, ktorá je syntetická s vysokou odolnosťou proti oderu a slnečnému žiareniu. Mimoriadne mäkká a príjemná na dotyk.

 

Špecifikácie:

Konštrukcia nábytku: drevo, drevotrieska

Výplň: pena + vlnová pružina

Úložný box: nie

Možnosť rozloženia: nie

Typ látky: cop + ekokoža

Voľne stojaci nábytok: áno

Vlastnosti:

  • FarbaČierna