Pyžamové overaly kigurumi v sivej farbe TOTORO veľkosť L

23,90 € 

TUTKIG-00081

KIGURUMI je typ pohodlného oblečenia, ktoré má svoje korene v Japonsku. Postupom času sa dostalo aj do Európy a okolitých krajín. Vďaka svojej pohodlnosti, originalite a nápaditosti je rozšírené už aj na Slovensku. Nechajte sa zlákať nekonečnými možnosťami využitia tohto kusu oblečenia a zažiarte.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kigurumi overaly
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Máte radi zábavu a dobrú náladu? Oblečte sa do overalov z kolekcie KIGURUMI a už nikdy sa nebudete cítiť zle. Primárne sú určené na nosenie doma, avšak stále viac sa rozbieha trend využívania týchto overalov aj na bežné nosenie. Dôkazom toho sú aj slávne osobnosti ako Rita Ora či Rihana, ktoré sa v nich dokonca aj prechádzajú po ulici. Ich využitie je skutočne všestranné. Zahrejú Vás pri leňošení počas chladných jesenných čí zimných dní, privodia Vám tie najkrajšie rozprávkové sny počas spánku alebo poslúžia ako veselé oblečenie na doma pre deti, ale aj dospelých. Ďalšími z mnohých možností ich využitia sú karnevaly, rôzne párty či pyžamové večierky. V zahraničí dokonca natrafíte na ľudí, ktorí ich bežne nosia na nákupy či prechádzky po ulici. Kam sa ich odvážite nosiť záleží len na Vás.


V našej ponuke nájdete rôzne druhy rozprávkových postavičiek ako napríklad Mimozemšťan, Ninja korytnačka alebo Pikaču. Ak máte radšej zvieraciu ríšu nájdete tu aj žirafu, pandu, tigra či dokonca žabu. V ponuke je aj mnoho ďalších motívom, ktoré možno čakajú práve na Vás. Zahoďte za hlavu stereotyp a odviažte sa. Tieto overaly sú vhodné aj pre Vaše deti či už ako darček alebo pyžamko. Behom minútky sa vedia premeniť na svoju obľúbenú postavičku alebo zvieratko. Týmto sa podporí ich fantázia a prenesú sa do ríše rozprávok.


Supersoft mikrovlákno


 

ROZMER  VÝŠKA POSTAVY 
M 160-169
L 170-180
XL 180-190


Tolerancia rozmerov: +/-3%

Cena je za 1ks


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaSivá
  • MotívModerný
  • VeľkosťL

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie