• Doprava Zadarmo

Kancelárske kreslo MARK ADLER EXPERT 6.0 Čiernej farby

243,30 € 

269,00 €

-10%

HUZEXPERT-6-0

Ak trávite väčšinu svojho času v kancelárii, určite by ste mali myslieť na pohodlné sedenie. Ponúkame Vám kvalitné kancelárske kreslo v modernom dizajne.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kancelárske kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

MARK ADLER EXPERT 6.0 je veľmi moderné, pohodlné a dizajnové ergonomické kreslo. Kreslo Vám umožní rýchlo a pohodlne prispôsobiť operadlo, hlavovú opierku, sedadlo a podrúčky individuálnym potrebám užívateľa. Navrhnuté s ohľadom na najmenšie detaily, má veľa ergonomických a funkčných riešení, ktoré podporujú správne držanie tela a chránia chrbticu. Pevná kombinácia najlepších materiálov a špeciálny dizajn zaisťujú odolnosť a moderný dizajn.

 

 

Kreslo MARK ADLER EXPERT 6.0 musíte mať!

Odvetraný, extrémne odolný materiál v miestach, kde sa telo prilepí na stoličku. Táto technológia kombinuje atraktívny dizajn s najkvalitnejšími materiálmi a penami, ktoré zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Toto riešenie zaisťuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Špeciálne mäkký molitan a Thermo-Elastic pena nie sú len zárukou správnej cirkulácie vzduchu. Toto riešenie tiež zabezpečuje zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii.

 

Použitý materiál sa vyznačuje hustou väzbou, pružnosťou a najlepšou cirkuláciou vzduchu. Ide o vysokokvalitný materiál najvyššej kvality. Mesh HD tkanina je extrémne odolná a zároveň poskytuje pohodlie a komfort. Funkcia Cradle Plus, teda možnosť naklonenia chrbtovej opierky do ľubovoľnej polohy. Cradle Plus sa vyznačuje tým, že so sklonom chrbtovej opierky zaujme sedadlo správnu polohu, čo zaisťuje vysoký komfort, je ako stvorené na mnoho hodín práce a dokonca aj zdriemnutie. Vysokokvalitná, hliníková, päťhviezdičková, zosilnená základňa dáva nezvyčajný vizuálny efekt a poskytuje odolnosť a primeranú oporu aj pri maximálnom zaťažení. Päť dvojitých polyuretánovo-gumových koliesok zaisťuje voľný pohyb po stoličke a použité materiály chránia podlahu pred škrabancami a odreninami.

 

Špecifikácie:

Značka: MARK ADLER

Model: EXPERT 6.0

Certifikáty: SGS

Materiály: Vetraný materiál AirRMESH HD

Podrúčky: Nastaviteľné, mäkké

Opierka hlavy: Nastaviteľná

Konštrukcia: Nylon FX + hliník

Sedadlo: priedušné, kombinované so studenou penou

Mechanizmus: Cradle PLUS

Kolesá: Polyuretánovo-gumové kolesá

Maximálna hmotnosť užívateľa: 150 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna