Kancelárske kreslo MARK ADLER EXPERT 4.7 Sivej farby

181,80 € 

199,00 €

-9%

HUZEXPERT-4-7

Ak trávite väčšinu svojho času v kancelárii, určite by ste mali myslieť na pohodlné sedenie. Ponúkame Vám kvalitné kancelárske kreslo v modernom dizajne.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Kancelárske kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

MARK ADLER EXPERT 4.7 je veľmi moderné, pohodlné a dizajnové ergonomické kreslo. Kreslo Vám umožní rýchlo a pohodlne prispôsobiť operadlo, hlavovú opierku, sedadlo a podrúčky individuálnym potrebám užívateľa. Navrhnuté s ohľadom na najmenšie detaily, má veľa ergonomických a funkčných riešení, ktoré podporujú správne držanie tela a chránia chrbticu.

 

Toto kreslo bude pre Vás správnou voľbou!

Pevná kombinácia najkvalitnejších materiálov a špeciálny dizajn zaisťujú odolnosť. Špeciálne profilovaná konštrukcia stoličky zaisťuje pohodlie, skvelý vzhľad, zdraviu prospešné držanie tela, správne vyrovnáva chrbticu a tým znižuje únavu. Odvetraný, extrémne odolný materiál v miestach, kde sa telo prilepí na stoličku. Táto technológia kombinuje atraktívny dizajn s najkvalitnejšími materiálmi a penami, ktoré zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Toto riešenie zaisťuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Špeciálna mäkká špongia a Thermo-Elastic pena nie sú len zárukou správnej cirkulácie vzduchu.

Toto riešenie tiež zabezpečuje zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii. Použitý materiál sa vyznačuje hustou väzbou, pružnosťou a najlepšou cirkuláciou vzduchu. Ide o vysokokvalitný materiál najvyššej kvality. Mesh HD tkanina je extrémne odolná a zároveň poskytuje pohodlie a komfort. Funkcia SeatRest Multilock , teda možnosť naklonenia operadla do ľubovoľnej polohy. SeatRest Multilock sa vyznačuje tým, že so sklonom chrbtovej opierky zaujme sedadlo správnu polohu, čo zaisťuje vysoký komfort. Päť dvojitých polyuretánovo-gumových koliesok zaisťuje voľný pohyb po stoličke a použité materiály chránia podlahu pred škrabancami a odreninami.

 

Špecifikácie:

Značka: MARK ADLER

Model: EXPERT 4.7

Certifikáty: SGS

Materiály: Vetraný materiál AirRMESH HD

Podrúčky: Nastaviteľné, mäkké

Opierka hlavy: Nastaviteľná

Konštrukcia: Nylon FX

Sedadlo: priedušné, kombinované so studenou penou

Mechanizmus: SeatRest Multilock

Kolesá: Polyuretánovo-gumové kolesá

Maximálna hmotnosť užívateľa: 150 kg

Vlastnosti:

  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie