Pruhovaný hrnček LOVE

9,90 € 

LENA-KUB-04

Nezáleží na tom, či ste kávičkár, alebo si ráno dáte radšej čaj. Váš deň môže byť pekný už od začiatku, a to tým, do akého hrnčeka si k raňajkám spravíte obľúbený nápoj. Vyberte si šálku, ktorá Vás vystihuje. Hrnček je vhodný tiež ako darček. Každý si predsa rád oddýchne pri vôni kávy alebo čaju.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Hrnčeky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Chvíle oddychu a pohody sa pre mnohých spájajú s hrnčekom obľúbeného nápoja a je jedno, či je pre Vás synonymom relaxu vôňa kávy, alebo čaj spojený s čítaním knihy. Hrnček, môže byť tiež nástrojom, ktorý vysloví osobné vyznanie za Vás. Povedzte, že máte radi svojich rodičov alebo blízku osobu prostredníctvom nápisu či potlače na hrnčeku. Môžete tak veľmi jednoducho spríjemniť pomalé prebúdzanie sa pri raňajkách či prestávku v práci nie len sebe, ale aj ľuďom, ktorých máte radi.


V našej ponuke nájdete štýlové hrnčeky vhodné pre každého muža či ženu, ale aj hrnčeky, ktoré sú potlačou či výrokom konkrétne určené napríklad mame či otcovi. Hrnčeky na kávu alebo čaj sú vhodné na používanie v mikrovlnnej rúre. Vďaka tomu, aby ste sa nápisom, ktoré sú na šálkach, tešili čo najdlhšie, sa neodporúča umývať ich v umývačke riadu.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Objem hrnčeka: 320 ml

Neumývať v umývačke riadu.

Možno používať v mikrovlnnej rúre.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie