Veľká drevená garáž s autíčkami pre deti

50,90 € 

57,90 €

-12%

MULHM013290-19900031

Hračka, ktorá osloví všetkých malých vodičov. Vďaka poschodovej garáži strávi váš malý automobilový nadšenec dlhé hodiny parkovaním a manévrovaním s autami. Garáž je určite skvelým doplnkom domácej zbierky áut.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Hračky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Hračka, ktorá osloví všetkých malých vodičov. Vďaka poschodovej garáži strávi váš malý automobilový nadšenec dlhé hodiny parkovaním a manévrovaním s autami. Garáž je určite skvelým doplnkom domácej zbierky áut, vďaka nej bude zábava ešte zábavnejšia. Aby bola zábava ešte zaujímavejšia, v garáži nájdete autoumyváreň a benzínku.

Pohyblivý výťah sa zastaví na každej úrovni, vďaka čomu môže vaše dieťa vytiahnuť autíčko na vrchol. Pohyb výťahu sa vykonáva otáčaním červeného gombíka. Okolo každej úrovne bolo nainštalované zábradlie, aby sa zabránilo nekontrolovanému vypadnutiu auta, a na jazdných pruhoch a vjazdových rampách boli namaľované smery jazdy. V garáži je aj čerpacia stanica, vďaka ktorej bude môcť malý vodič natankovať celý svoj domáci vozový park. Okrem toho je možné každé auto umyť v autoumyvárni. Na streche garáže je špeciálny heliport, ktorý môže vykonávať záchranné operácie alebo lietať okolo domu.

Sada s garážou obsahuje 4 farebné autíčka a helikoptéru.

 

Špecifikácie:

Dĺžka: 50 cm

Šírka: 39,5 cm

Výška: 47 cm

Certifikáty: CE, EN71, SGS

Hmotnosť: 4 kg

Pre deti od 3 rokov

 


Vlastnosti:

  • FarbaViacfarebná
  • MateriálDrevo

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie