Hojdačka zelenej farby

57,90 € 

TTH5

Hojdacia sieť sa stane skvelým záhradným doplnkom, kde budete radi tráviť svoj čas vyčlenený na oddych a relax. Pohodlne si ľahnite a nechajte sa pohltiť príjemným “hompáľaním”, ktoré Vás navráti do detských čias, kedy bola pre nás zážitkom aj obyčajná hojdačka.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Hojdacia sieť
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Hojdacia sieť alebo aj “kolíska bohov” - hammock ako ju zvyknú označovať obyvatelia Latinskej Ameriky má svoj pôvod práve v tomto svetovom regióne. Do krajín Európy pohodlnú sieť priviezol práve Kolombus a odvtedy sa stala súčasťou výbavy námorníkov, ktorý kolonizovali, ale aj objavovali svet. 


My dnes  nemusíme byť námorníkmi, aby sme si pohodový čas strávený v hammocku mohli vychutnať. Stačí sieť zavesiť medzi dva stromy alebo iné pevné body a nechať sa unášať pomalým a relaxačným hojdaním, ktoré môže skĺznuť aj do poobedňajšieho spánku. Chvíle oddychu tak posuniete na vyšší level. Hojdacia sieť môže nájsť svoje využitie nie len na terase, na záhrade v tieni stromov, alebo pri chalupe, no oceníte ju aj počas chladnejších mesiacov v pohodlí svojho domova. Každé dieťa a teenager sa poteší takémuto prírastku do svojej izby, kde si môže odpočinúť, čítať knihy alebo sa venovať hrám. 



celková výška: 198 cm
výška sedadiel: 130 cm
šírka sedadla: 73 cm
priemer sedadiel: 55 cm

 

Materiál: oceľ, technoratán

 

Tolerancia rozmerov +/- 3%
Maximálne zaťaženie 100 kg
Určené na súkromné použitie v interiéri aj exteriéri
Hojdačka je určená pre deti od 3 rokov.

Pružina nie je súčasťou siete.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaZelená
  • MotívAbstraktný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie