Pohodlná herná stolička červenej farby G265-RED

Množstvo:

78,90 € 

125,00 €

-37%

GORG265-RED

Oddych, relax a pohodlie. To všetko si môžete užívať vďaka kvalitnému  kreslu z našej ponuky. Kreslo je najlepším riešením pre ľudí, ktorí ocenia pohodlie spojené so štýlovým dizajnom.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Moderný dizajn a pohodlie dokonale vystihujú herné kreslo. Je ideálne pre nadšencov počítačových hier, ako aj pre ľudí, ktorí trávia veľa hodín pred počítačom. Špeciálny profil robí sedenie v kresle výnimočne pohodlným. Herné kreslo poskytuje dokonalé prispôsobenie sa telu a tým aj pohodlie pri používaní. Herné kreslo sa postará nielen o vaše pohodlie ale taktiež sa bude starať o vašu chrbticu. Bude to nepochybne perfektný darček pre každého znalca počítačových hier.

Kreslo je vyrobené z kvalitných materiálov. Povrch je hladký a príjemný na dotyk a ľahko sa čistí. Kreslo je esteticky vyrobené s dôrazom na každý detail. Bedrový vankúš má masážnu funkciu, ktorá vám umožní relax v práci alebo vo voľnom čase. Kreslo má možnosť nastavenia výšky sedadla a sklonu operadla. Prispôsobí sa výške každého človeka. Naklonenie stoličky nám umožňuje upraviť polohu tela pri hraní, práci na počítači alebo relaxovaní pri sledovaní filmu.

 

Špecifikácie:

Farba: čierna, červená

Materiál: kov + EPE pena + ekokoža

Kolesá: plastové

Maximálne zaťaženie: 120 kg

Rozmery: 24 × 60 × 84 cm

Minimálna výška sedadla: 66 cm

Maximálna výška sedadla: 76 cm

Šírka sedadla: 53 cm

Hĺbka sedadla: 47

Dva vankúše - pod hlavu a chrbát

Tvarované podrúčky

Masážna funkcia

5-hviezdičkový základ




Vlastnosti:

  • FarbaČervená