Pohodlné detské herné kreslo s motívom SPIDERMAN

115,90 € 

135,00 €

-14%

HUZRANGER-1-0-SPIDE

Na takom kresle chcete sedieť! Kreslo je najdôležitejším kusom nábytku v každej detskej izbe. Štúdium, robenie domácich úloh, počítačové hry a ďalšie činnosti za stolom sú veľmi časovo náročné. Preto je dôležité poskytnúť dieťaťu primeraný komfort. Herná stolička z našej ponuky nielenže skvele vyzerá, ale stará sa aj o správne držanie tela.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

HUZARO RANGER je rad herných stoličiek určený pre najmladších fanúšikov počítačových hier. Model Ranger 1.0 je najmenšie kreslo v našej ponuke, ktoré umožní mladším deťom pohodlné sedenie pri obľúbených hrách. Sedačka Ranger 1.0 je malý model s veľkým potenciálom. Všetky prednosti hernej stoličky Huzaro sú teraz dostupné aj v mini verzii! Kreslo bude vhodné pre deti s výškou od 80 cm do 150 cm.

 

Čalúnenie kresla je vyrobené z látok XtWill (odolnosť, jednoduché čistenie) a látky Huge Mesh, ktorá vďaka svojej sieťovanej konštrukcii zaisťuje najlepšiu cirkuláciu vzduchu v miestach, kde sa stolička stretáva s telom. Pri každom kroku pamätáme na to, že detská stolička musí nielen skvele vyzerať, ale aj dobre fungovať. Používame iba materiály od našich dôveryhodných dodávateľov. Kostra kresla je vyrobená z prírodného materiálu Timber FX, ktorý zaručuje bezpečnosť a odolnosť. Kvalita našich produktov je pre nás kľúčová. Vykonávame pravidelné kontroly, aby sme zabezpečili, že všetky sedačky Huzaro sú vždy na najvyššej úrovni kvality. Pohodlné podrúčky sú vyrobené z mäkkého materiálu odolného voči deformácii a umožňujú vám pohodlne si oprieť ruky. Podrúčky poskytujú primeranú oporu pre predlaktia, znižujú záťaž na ramená a chrbticu.

 

Špecifikácie:

Výrobca: Huzaro

Model: Ranger 1.0 Spider Mesh

Certifikáty: SGS

Materiály: sieťovina, tkanina XTwill

Konštrukcia: Drevo FX

Odporúčaná výška: 80 - 150 cm

Mechanizmus: Tilt Direct

Pohon: plyn

Maximálna hmotnosť užívateľa: 130 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČervená