• Doprava Zadarmo

Herné kreslo v bielo-čiernej farbe COMBAT 8.0 WHITE

Množstvo:

215,30 € 

235,00 €

-8%

HUZCOMBAT-8-0-WHITE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Nemusíte si vyberať. Combat 8.0 je kreslo, ktoré svojim dizajnom a funkčnosťou uspokojí ako náruživých hráčov, tak aj náročných kancelárskych pracovníkov a manažérov. Vďaka mnohým možnostiam nastavenia možno stoličku ľahko prispôsobiť individuálnym požiadavkám.

 

Čo Vám ponúka herné kreslo COMBAT 8.0 WHITE? 

Navrhnuté s dôrazom na najmenšie detaily má množstvo funkčných riešení, ktoré podporujú správne držanie tela a chránia chrbticu. Šikovná kombinácia kvalitných materiálov a špeciálneho dizajnu zaisťujú odolnosť a výbornú cirkuláciu vzduchu. Špeciálne profilovaná konštrukcia stoličky zaisťuje pohodlie, správne vyrovnáva chrbticu a tým priaznivo pôsobí na pociťovanú únavu. Combat 8.0 je ergonomická herná stolička, ktorá berie vaše pohodlie vážne. Operadlo stoličky je vyrobené z pružných materiálov, ktoré sa prispôsobia osobe sediacej v kresle.

 

V miestach priľnutia tela k operadlu je použitá špeciálna, vystužená, sieťovina, ktorá zaisťuje čo najlepšiu cirkuláciu vzduchu. Toto riešenie zaručuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Detaily robia rozdiel! Preto bol COMBAT 8.0 WHITE dotvorený materiálom imitujúcim uhlíkové vlákna. Kreslu dodáva herný charakter, no zároveň je mimoriadne praktický na používanie - uľahčuje udržiavanie kresla v čistote. Pohodlné opierky plne nastaviteľné 4D . Vyrobené z mäkkého materiálu odolného voči deformácii.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: COMBAT 8.0 WHITE

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová sieťovina, PU HD koža

Konštrukcia: oceľ, nylon fx

Mechanizmus: Tilt Advance

Doplňujúce informácie: Nastaviteľný uhol sklonu s aretáciou

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaBiela