• Doprava Zadarmo

Herné kreslo v čiernej farbe COMBAT 8.0 CARBON

215,30 € 

235,00 €

-8%

HUZCOMBAT-8-0-CARBON

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Nemusíte si vyberať. Combat 8.0 je kreslo, ktoré svojim dizajnom a funkčnosťou uspokojí ako náruživých hráčov, tak aj náročných kancelárskych pracovníkov a manažérov. Vďaka mnohým možnostiam nastavenia možno stoličku ľahko prispôsobiť individuálnym požiadavkám.

 

Čo Vám ponúka herné kreslo COMBAT 8.0 CARBON? 

Navrhnuté s dôrazom na najmenšie detaily má množstvo funkčných riešení, ktoré podporujú správne držanie tela a chránia chrbticu. Šikovná kombinácia kvalitných materiálov a špeciálneho dizajnu zaisťujú odolnosť a výbornú cirkuláciu vzduchu. Špeciálne profilovaná konštrukcia stoličky zaisťuje pohodlie, správne vyrovnáva chrbticu a tým priaznivo pôsobí na pociťovanú únavu. Combat 8.0 je ergonomická herná stolička, ktorá berie vaše pohodlie vážne. Operadlo stoličky je vyrobené z pružných materiálov, ktoré sa prispôsobia osobe sediacej v kresle.

 

V miestach priľnutia tela k operadlu je použitá špeciálna, vystužená, sieťovina, ktorá zaisťuje čo najlepšiu cirkuláciu vzduchu. Toto riešenie zaručuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Detaily robia rozdiel! Preto bol Combat 8.0 Carbon Black dotvorený materiálom imitujúcim uhlíkové vlákna. Kreslu dodáva herný charakter, no zároveň je mimoriadne praktický na používanie - uľahčuje udržiavanie kresla v čistote. Pohodlné opierky plne nastaviteľné 4D . Vyrobené z mäkkého materiálu odolného voči deformácii.

 

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: Combat 8.0 Carbon Black

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová sieťovina, PU HD koža

Konštrukcia: oceľ, nylon fx

Mechanizmus: Tilt Advance

Doplňujúce informácie: Nastaviteľný uhol sklonu s aretáciou

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna