Kvalitné herné kreslo v šedom prevedení FORCE 4.7

121,10 € 

135,00 €

-10%

HUZFORCE-4-7-WHITE-MESH

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Model kresla Force 4.7  je zameraný hlavne na pohodlie pri dlhej hre či práci, ale dbalo sa aj na jedinečný vzhľad. Kombinácia osvedčených riešení ako je mechanizmus Tilt Dual so sviežim dizajnom.

 

Čo Vám ponúka herné kreslo Force 4.7? 

FORCE 4.7 WHITE MESH je kreslo, ktoré sa zameriava na pohodlie. Ergonomické sedadlo, výklopná opierka nôh, sklopná opierka chrbta - to je súbor funkcií, ktoré vám umožnia skutočne relaxovať aj pri práci alebo štúdiu. Kreslo vyrobené z priedušných odolných látok má ešte jednu veľkú výhodu – jednoducho vyzerá skvele. Šikovné spojenie hrania s eleganciou z neho robí dokonalý doplnok do izby pre teenagerov aj do domácej kancelárie. Za kvalitu stoličky vďačia starostlivo navrhnutým detailom. FORCE 4.7 WHITE MESH spája praktickosť tmavého materiálu s agresivitou a eleganciou karbónových vložiek.

Celá je vyrobená z osvedčenej látky XTwill, ktorá zaručuje odolnosť a príjemný pocit na dotyk.Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 50 mm ochránia podlahu pred škrabancami a odreninami. Kovová konštrukcia zaisťuje, že poloha stoličky bude vždy správne prispôsobená telu, taktiež zaisťuje stabilitu a odolnosť celej konštrukcie s nosnosťou do 140 kg.

 

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 4.7 WHITE MESH

Certifikáty: SGS

Materiály: tkanina XTwill, tkanina HugeMesh 

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt Dual

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaSivá