Herné kreslo FORCE 8.2 modrej farby

194,80 € 

209,00 €

-7%

HUZFORCE-8-2-BLUE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pri počítači. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pri počítači. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

 

 

Prečo práve kreslo FORCE 8.2? Lebo…

Dokonalosť podľa názoru hráča, YouTubera či fanúšika najnovších technológií, ktorú obsahuje kreslo Force 8.2, ktoré je prémiovým produktom zo širokej ponuky herných stoličiek Huzaro. Navrhnuté tak, aby premenili bežnú používateľskú miestnosť na moderné, pohodlné miesto na trávenie dlhého času pred počítačom. Pozoruhodný komfort, výnimočný dizajn, ergonómia na vysokej úrovni a inovatívne riešenia. Špeciálna mäkká špongia a studená pena v kombinácii s príslušnými väzbami materiálu zaisťujú nielen zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii. Kreslo aj vďaka týmto riešeniam zaručuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu aj po mnohých hodinách práce pri počítači.

 

Vložky vyrobené z kvalitného materiálu Alcantara LT dodávajú kreslu nezvyčajný, exkluzívny tón a sivé hrubé švy navodzujú športový charakter kresla. Špeciálne odvetrané plochy v miestach, kde sa telo prilepí na stoličku. Táto technológia kombinuje atraktívny dizajn  s najkvalitnejšími materiálmi a penami, ktoré zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Toto riešenie zaisťuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Plne prispôsobiteľný, pokročilý systém FullFlex zaisťujúci plynulé hojdanie v širokom rozsahu s možnosťou naklonenia celej sedačky do správneho uhla a aretáciou v nastavenej polohe. Umožňuje maximálnu relaxáciu bez straty rovnováhy. Funkcia SideRest umožňuje rýchle usporiadanie operadla v akomkoľvek uhle s možnosťou jeho úplného rozloženia. Používatelia Huzaro Force 8.2 si môžu dovoliť chvíľu úplnej relaxácie, uvoľnenia svalov a dokonca aj zdriemnutie si na kresle.

 

 

 

Špecifikácie:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 8.2

Certifikáty: SGS

Materiály: Sedák a operadlo: PU-HD ekokoža, vetraná koža, Alcantara LT

Konštrukcia: Oceľ

Špongia: priedušná, kombinovaná so studenou penou

Doplňujúce informácie: Nastavenie uhla sklonu s blokádou, Full Flex, Soft Flex

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt Aviate

Pohon: plyn

Maximálna nosnosť: 160 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna