Profesionálne LED herné kreslo FORCE 6.0 biele

197,80 € 

219,00 €

-10%

HUZFORCE-6-0-RGB-WHITE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pri počítači. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Pri hernom kresle Force 6.0 s LED osvetlením ide o kombináciu ergonómie, športu a funkčnosti, ako aj najnovších technológií, ktoré poskytujú úžasné vizuálne efekty. Určené je pre všetkých náruživých hráčov, ktorí si cenia predovšetkým pohodlie, mimoriadny dizajn, jedinečnosť a chcú, aby ich kreslo žiarilo vo zvolených farbách.

 

Výber tohto kresla určite neoľutujete. Pretože …

Dokonalá cirkulácia vzduchu je zabezpečená kombináciou vhodných materiálov, tkaniny Huge Mesh a studenej peny. Vďaka dierkovému dizajnu materiál prepúšťa oveľa viac vzduchu. Kreslo má kožené vložky z PU HD, vďaka čomu vyzerá agresívne a dokonale zapadá do hernej témy. Krčný vankúš sa používa ako opierka hlavy. Na bolesti krčnej chrbtice zabudnete aj pri dlhých hodinách hrania či práce na počítači. O správnu polohu chrbtice sa stará špeciálne navrhnutý bedrový vankúš. Pohodlné, výškovo nastaviteľné podrúčky, vyrobené z mäkkého materiálu odolného voči deformácii, umožňujú pohodlné opretie rúk. 

Funkcia SideRest umožňuje rýchle nastavenie operadla v akomkoľvek uhle. Používatelia si tak môžu dovoliť chvíľu úplnej relaxácie, uvoľnenia svalov a dokonca aj zdriemnutie si na stoličke. Hojdací mechanizmus SoftFlex s možnosťou aretácie operadla vo vertikálnej polohe. Funkcia umožňuje hojdanie, ktoré vám umožní relaxovať, zabezpečí dostatočné prekrvenie a uvoľní napätie vo svaloch. Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 50 mm, vyrobené zo špeciálneho materiálu, ochránia podlahu pred škrabancami. Osvetlenie je napájané cez USB - z počítača alebo vašej power banky

 

Špecifikácia

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 6.0 WHITE

Certifikáty: SGS

Materiály: Sedák a operadlo: Sieťovina XTwill, tkanina Huge Mesh

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt PLUS

Maximálna nosnosť: 130 kg

Vlastnosti:

  • FarbaBiela