Herné kreslo s army potlačou COMBAT 5.0 vo vysokej kvalite

Množstvo:

144,30 € 

159,00 €

-9%

HUZCOMBAT-5-0-CAMO

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pri počítači. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Herné kreslo COMBAT 5.0 je najnovším riešením pre všetkých náruživých hráčov a fanúšikov nových technológií, ktorí dbajú na pohodlie počas dlhých hodín hrania alebo práce pri počítači. Combat 5.0 sa vyznačuje materiálom, ktorý zaisťuje najlepšiu cirkuláciu vzduchu.

 

 

Prečo zvoliť práve HUZARO COMBAT 5.0?

Technológia Air Mesh kombinuje atraktívny dizajn s najkvalitnejšími materiálmi a penami, ktoré zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Toto riešenie zaisťuje sviežosť a pohodlie aj počas mnohých hodín používania. Špeciálna mäkká špongia a Thermo-Elastic pena v kombinácii s materiálom Air Mesh je zárukou nielen správnej cirkulácie vzduchu, toto riešenie tiež zabezpečuje zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii. Extrémne odolný a flexibilný materiál Nylon FX robí stoličku stabilnou a trvácnou nakoľko umožňuje správne tvarovanie stoličky.

 

Očakávate pohodlie a komfort, alebo je pre vás hra chvíľou oddychu? Výklopná opierka nôh vám umožní pohodlné vystretie nôh, relax a odpočinok. Skvelá je aj funkcia opierky nôh v kombinácii so sklopným operadlom. Funkcia SeatRest umožňuje rýchle nastavenie operadla do správneho uhla. Používatelia Huzaro Combat 5.0 White si môžu dovoliť chvíľu úplnej relaxácie, uvoľnenia svalov a dokonca aj zdriemnuť si na kresle. Pevné, dlhé podrúčky poskytujú primeranú oporu predlaktiam a znižujú záťaž na ramená a chrbticu aj pri mnohých hodinách strávených za počítačom. Podrúčky sú vyrobené z mäkkej špongie, odolnej voči deformácii, potiahnuté materiálom príjemným na dotyk, čo zaistí vysoký komfort a pohodlie.

 

Špecifikácie:

Výrobca: HUZARO

Model: Combat 5.0 Camo

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová sieťovina

Konštrukcia: Nylon fx

Mechanizmus: Tilt Dual

Pohon: plyn

Maximálna nosnosť: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna