Masívne čierno-biele herné kreslo FORCE 7.7

191,80 € 

219,00 €

-12%

HUZFORCE-7-7-WHITE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Dizajn stoličky Force 7.7 od samého začiatku počítal s kombináciou štýlového vzhľadu s agresivitou známou z herného sveta. Séria force 7.7 je verná hernému štýlu a každý fanúšik počítačových hier ocení všetky detaily. Nemusíte si vyberať medzi vzhľadom a pohodlím, pretože Force 7.7 spĺňa všetky požiadavky.

 

Prečo je herné kreslo HUZARO 7.7 tou najlepšou voľbou?

Dokonalá cirkulácia vzduchu je zabezpečená kombináciou vhodných materiálov, tkaniny Huge Mesh a studenej peny. Materiál použitý na opierku hlavy stoličky je vyrobený z veľmi hustého výpletu, ktorý zaručuje odolnosť a príjemný pocit na dotyk. V miestach, kde sa telo prilepí na kreslo, je materiál správne odvetraný, pružný a odolný. Toto riešenie zaisťuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania.

Pohodlné a mäkké 4D podrúčky sú nastaviteľné vo všetkých potrebných rovinách. Veľký, odvetrávaný a správne profilovaný bedrový vankúš zaisťuje dokonalé polohovanie chrbtice. Špeciálne popruhy umožňujú nastaviť výšku vankúša podľa vlastných preferencií. Keď je stolička používaná po mnoho hodín, nadobúdajú na dôležitosti tie najmenšie detaily. Vďaka krčnému vankúšu získava krčná chrbtica dodatočnú oporu, čo znižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce. Vankúš je odnímateľný, takže ho môžete použiť akokoľvek. Funkcia SideRest umožňuje rýchle naklonenie operadla v akomkoľvek uhle. 

 

Špecifkácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 7.7

Certifikáty: SGS

Materiály: XTwill tkanina, Obrovská sieťovina, Karbónová koža, PU-HD koža

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Bedrový vankúš, vankúš na krk

Mechanizmus: Tilt PLUS

Maximálna hmotnosť užívateľa: 130 kg

Vlastnosti:

  • FarbaBiela