• Doprava Zadarmo

Luxusné herné kreslo FORCE 7.5 MESH bielej farby

206,30 € 

219,00 €

-6%

HUZFORCE-7-5-WHITEMESH

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kreslo FORCE 7.5 je produkt kvalitnej značky herných stoličiek HUZARO, ktorého hlavným posolstvom je poskytnúť produkt najvyššej kvality, moderného dizajnu a mnohých hodnôt za najlepšiu cenu. Má certifikáty SGS a CE, ktoré potvrdzujú najvyššiu kvalitu a súlad s medzinárodnými štandardmi.


Model FORCE 7.5 je skvelou voľbou! Chcete vedieť prečo?

Materiál použitý na poduškách, ako aj na vrchnej a bočnej časti kresla je vyrobený z množstva výpletov, správne cirkuluje vzduch, je veľmi odolný a zároveň príjemný na dotyk. Kreslo má kožené vložky z PU HD, vďaka čomu vyzerá agresívne a dokonale zapadá do hernej témy. V miestach, kde sa telo lepí na stoličku, je použitý materiál z hrubých nití, veľmi odolný a pohodlný. Dokonalá cirkulácia vzduchu je zabezpečená kombináciou vhodných materiálov, tkaniny Huge Mesh a studenej peny. Herná stolička by mala vyzerať skvele spredu aj zozadu. Force 7.5 je navrhnutý z PU HD kože s unikátnymi vložkami z uhlíkových vlákien. 

Pohodlné, mäkké 5D opierky rúk s plnou výškou a polohou su vyrobené z mäkkého materiálu, odolného voči deformácii. Veľký, odvetrávaný, správne profilovaný vankúš s výškovým nastavením zaisťuje dokonalé polohovanie chrbtice.Funkcia SeatRest umožňuje rýchle polohovanie operadla v akomkoľvek uhle s možnosťou rozloženia o 135''. Hojdací mechanizmus SoftFlex umožňuje správne naklonenie chrbtovej opierky a umožňuje hojdanie, ktoré umožňuje relaxáciu, zabezpečuje dostatočné prekrvenie a uvoľňuje napätie vo svaloch.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 7.5 WHITE MESH

Certifikáty: SGS

Materiály: sedák a operadlo: tkanina Huge Mesh, PU-HD koženka, vetraná koža, karbónová koža

Konštrukcia: oceľ

Mechanizmus: Tilt DUAL +

Maximálna hmotnosť užívateľa: 150 kg

Vlastnosti:

  • FarbaBiela