• Doprava Zadarmo

Luxusné herné kreslo FORCE 7.5 červenej farby

206,30 € 

219,00 €

-6%

HUZFORCE-7-5-RED

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kreslo FORCE 7.5 je produkt kvalitnej značky herných stoličiek HUZARO, ktorého hlavným posolstvom je poskytnúť produkt najvyššej kvality, moderného dizajnu a mnohých hodnôt za najlepšiu cenu. Má certifikáty SGS a CE, ktoré potvrdzujú najvyššiu kvalitu a súlad s medzinárodnými štandardmi.


Model FORCE 7.5 je skvelou voľbou! Chcete vedieť prečo?

Ste vášnivým hráčom, fanúšikom najnovších technológií alebo si len chcete sadnúť na pohodlné kreslo, ktoré svojím dizajnom vyráža dych? Áno! Toto je herná stolička Huzaro Force 7.5! Dokonalú cirkuláciu vzduchu zabezpečuje kombinácia vhodných materiálov, PU-HD ekokože a studenej peny. V miestach, kde sa telo prilepí na kreslo, je materiál správne odvetraný, pružný a odolný. Mechanizmus SoftFlex s možnosťou aretácie operadla vo vertikálnej polohe umožňuje správne naklonenie chrbtovej opierky a umožňuje hojdanie, ktoré umožňuje relaxáciu, zabezpečuje dostatočné prekrvenie a uvoľňuje napätie vo svaloch. Funkcia SeatRest umožňuje rýchle polohovanie operadla v akomkoľvek uhle. 

Plne nastaviteľné 5D lakťové opierky sú vyrobené z mäkkého materiálu, odolného voči deformácii. Opierky umožňujú pohodlné opretie rúk, poskytujú primeranú oporu predlaktiam a znižujú zaťaženie ramien a chrbtice. Kreslo nielen skvele vyzerá, ale sa stará aj o naše zdravie. Veľký, odvetrávaný, správne profilovaný vankúš s výškovým nastavením zaisťuje dokonalé polohovanie chrbtice. Výklopná opierka nôh vám umožní pohodlné vystretie nôh, relax a odpočinok. Skvelá je aj funkcia opierky nôh v kombinácii so sklopným operadlom.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 7.5

Certifikáty: SGS

Materiály: sedák a operadlo: PU-HD ekokoža, vetraná koža, karbónová koža 

Konštrukcia: oceľ

Mechanizmus: Tilt DUAL +

Maximálna hmotnosť užívateľa: 150 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČervená