Herné kreslo bielej farby COMBAT 4.2 vo vysokej kvalite

151,80 € 

159,00 €

-5%

HUZCOMBAT-4-2-WHITE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Herné kreslo COMBAT 4.2 je najnovším riešením pre všetkých náruživých hráčov a fanúšikov nových technológií, ktorí dbajú na pohodlie počas dlhých hodín hrania alebo práce pri počítači. Combat 4.2 sa vyznačuje materiálom, ktorý zaisťuje najlepšiu cirkuláciu vzduchu.


Prečo zvoliť práve HUZARO COMBAT 4.2?

Technológia Air Mesh kombinuje atraktívny dizajn s najkvalitnejšími materiálmi a penami, ktoré zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Toto riešenie zaisťuje sviežosť a pohodlie aj počas mnohých hodín používania. Špeciálna mäkká špongia a Thermo-Elastic pena v kombinácii s materiálom Air Mesh je zárukou nielen správnej cirkulácie vzduchu, toto riešenie tiež zabezpečuje zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii. Extrémne odolný a flexibilný materiál Nylon FX robí stoličku stabilnou a trvácnou nakoľko umožňuje správne tvarovanie stoličky.

Model Combat 4.2 sa vyznačuje funkciou SeatRest, ktorá umožňuje rýchle nastavenie operadla do správneho uhla. Nastaviteľná opierka hlavy zaisťuje správnu polohu krku a hlavy. Vďaka širokému nastaveniu sa opierka hlavy skvele hodí aj ako krčný svalový vankúš. Pohodlné opierky z mäkkej špongie odolnej voči deformácii potiahnuté čiernou ekokožou PU-HD umožňujú pohodlné opretie rúk. Podrúčky poskytujú primeranú oporu pre predlaktia, znižujú záťaž na ramená a chrbticu. Bedrový vankúš s možnosťou nastavenia výšky podľa individuálnych potrieb užívateľa, zaisťuje správne polohovanie chrbtice. Výklopná opierka nôh vám umožní pohodlné vystretie nôh, relax a odpočinok. 

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: COMBAT 4.2 

Certifikáty: SGS

Materiály: sedák a operadlo: ventilovaný materiál AirRMESH, PU-HD ekokoža

Konštrukcia: Nylon FX

Mechanizmus: Tilt DUAL

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Ďalšie informácie: nastavenie uhla sklonu, opierka sedadla, opierka nôh


Vlastnosti:

  • FarbaBiela