Sivé herné kreslo FORCE 7.3 v modernom dizajne

176,80 € 

195,00 €

-9%

HUZFORCE-7-3-GREY

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kresla zo série FORCE 7.3 nielen skvele vyzerá, ale vďaka vysokokvalitnému ergonomickému spracovaniu sa starajú aj o naše zdravie. Kombinácia  špeciálnej PU-HD kože a alcantari dodáva kreslam výnimočný efekt. Materiály sú mimoriadne príjemné na dotyk, poskytujú úžasný vizuálny efekt a zároveň sú veľmi odolné.

 

Čím sa kresla FORCE 7.3 odlišujú?

Dokonalá cirkulácia vzduchu je zabezpečená kombináciou vhodných materiálov. Špeciálne tvarovaný mäkký vankúš na opierke hlavy vám umožní pohodlne oprieť hlavu a odpočívať. Bedrového vankúša zaisťuje správne polohovanie chrbtice a možnosť nastavenia umožňuje jeho prispôsobenie individuálnym potrebám užívateľa.

Mechanizmus TiltDual + má zabudovanú funkciu SeatRest, teda možnosť naklonenia operadla. SeatRest sa vyznačuje tým, že sklonom operadla zaujme sedák správnu polohu, čo zaisťuje vysoký komfort, je ako stvorený na hranie na konzole, sledovanie filmu, alebo aj zdriemnutie. 4D podrúčky so širokým nastavením vertikálne aj horizontálne, poskytujú primeranú oporu predlaktiam, znižujú záťaž na ramená a chrbticu. Päť dvojitých polyuretánovo-gumových koliesok chránia podlahu pred škrabancami.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 7.3

Certifikáty: SGS

Materiály: PU-HD odvetraná koža

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt Dual +

Maximálna hmotnosť užívateľa: 150 kg

Vlastnosti:

  • FarbaSivá