Profesionálne herné kreslo FORCE 6.0 s červenými detailmi

161,80 € 

179,00 €

-10%

HUZFORCE-6-0-RED

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Vysokokvalitné materiály, oceľová konštrukcia, jedinečný dizajn a špeciálne riešenia, to šetko dokonalé vystihuje sériu Huzaro Force 6.0. Tieto herné kresla sú určené pre všetkých náruživých hráčov, ktorí si cenia predovšetkým pohodlie. Ide o kombináciu pohodlia, športu a funkčnosti a každý prvok stoličky spĺňa vysoké ergonomické požiadavky.

 

Výber tohto kresla určite neoľutujete. Pretože …

Špeciálne odvetrané plochy zaisťujú sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Kvalitná, pevná pena zaručí vhodný tvar sedadla. Krčný vankúš sa používa ako opierka hlavy. Na bolesti krčnej chrbtice zabudnete aj pri dlhých hodinách hrania či práce na počítači. O správnu polohu chrbtice sa stará špeciálne navrhnutý bedrový vankúš. Pohodlné, výškovo nastaviteľné podrúčky, vyrobené z mäkkého materiálu odolného voči deformácii, umožňujú pohodlné opretie rúk. 

Funkcia SideRest umožňuje rýchle nastavenie operadla v akomkoľvek uhle. Používatelia si tak môžu dovoliť chvíľu úplnej relaxácie, uvoľnenia svalov a dokonca aj zdriemnutie si na stoličke. Hojdací mechanizmus SoftFlex s možnosťou aretácie operadla vo vertikálnej polohe. Funkcia umožňuje hojdanie, ktoré vám umožní relaxovať, zabezpečí dostatočné prekrvenie a uvoľní napätie vo svaloch. Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 50 mm, vyrobené zo špeciálneho materiálu, ochránia podlahu pred škrabancami.

 

Špecifikácia

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 6.0

Certifikáty: SGS

Materiály: Sedák a operadlo: PU-HD ekokoža + vetraná koža

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt PLUS

Maximálna hmotnosť užívateľa: 130 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČervená