Kvalitné kožené herné kreslo v červeno-čiernom prevedení FORCE 4.5

124,70 € 

145,00 €

-14%

HUZFORCE-4-5-RED

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Model kresla Force 4.5  je inšpirovaný automobilovými pretekmi zaručuje nielen pohodlie pri dlhej hre, ale aj jedinečný vzhľad. Kombinácia osvedčených riešení ako je mechanizmus Tilt Dual a vysokokvalitná koža PU-HD so sviežim dizajnom.

 

Čo Vám ponúka herné kreslo Force 4.5? 

Force 4.5 Red spája praktickosť tmavého materiálu s dynamikou pretekárskych detailov. Kreslo je vyrobené z overenej PU HD kože, ktorá spája výhody odolnosti a príjemného pocitu na dotyk. Sedák kresla je vyrobený zo špeciálnej, priedušnej kože, ktorá zaručuje lepšiu priedušnosť a cirkuláciu vzduchu. Opierky na ruky sú potiahnuté mäkkou PU-HD kožou a poskytujú stabilnú a pohodlnú oporu pre predlaktia. Vďaka vankúšu pod krkom získava krčná chrbtica dodatočnú oporu, čo znižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce a hry. 

Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 50 mm ochránia podlahu pred škrabancami a odreninami. Kovová konštrukcia zaisťuje, že poloha stoličky bude vždy správne prispôsobená telu, taktiež zaisťuje stabilitu a odolnosť celej konštrukcie s nosnosťou do 140 kg.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: Force 4.5 Red

Certifikáty: SGS

Materiály: Priedušná PU-HD koža

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt Dual

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČervená