Jedinečné čierne herné kreslo s opierkou nôh COMBAT 5.0

150,30 € 

159,00 €

-5%

HUZCOMBAT-5-0-BLACK

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Očakávate pohodlie a komfort, alebo je pre vás hra chvíľou oddychu? FORCE 5.0 s opierkou nôh vám umožní pohodlné vystretie nôh, relax a odpočinok. Povrchové úpravy s materiálom imitujúcim uhlíkové vlákna dodávajú stoličke herný charakter a štýl.

 

Čím si Vás herné kreslo COMBAT 5.0 získa?

Odvetraný materiál so sieťovanou štruktúrou zaručuje najlepšiu možnú priedušnosť stoličky a efektívne odvádza teplo, takže nedochádza k nadmernému poteniu. Nylonová sieťovina je dodatočne vystužená, aby bol materiál odolný a praktický na použitie. Masívny, pevný plášť operadla z pružného materiálu Nylon FX pôsobí úžasným dojmom. Vyzerá ako brnenie, vďaka čomu kreslo získava mimoriadne agresívny dizajn.

Funkcia SeatRest umožňuje rýchle nastavenie operadla do správneho uhla. Pevné, dlhé podrúčky poskytujú primeranú oporu predlaktiam a znižujú záťaž na ramená a chrbticu aj pri mnohých hodinách strávených za počítačom. Podrúčky sú vyrobené z mäkkeho materiálu odolného voči deformácii. Päť dvojitých polyuretánovo-gumových koliesok chránia podlahu pred škrabancami.

 

Špecifikácia:

Výrobca: HUZARO

Model: Combat 5.0 Black

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová sieťovina

Konštrukcia: Nylon fx

Mechanizmus: Tilt Dual

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČierna