Herné kreslo červenej farby FORCE 4.2 vo vysokej kvalite

113,90 € 

119,00 €

-4%

HUZFORCE-4-2-RED

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kreslo HUZARO FORCE 4.2 je klasikou herných kresiel v novom dizajne, inšpirovaným sedadlami pretekárskych aút. Force 4.2 okrem všetkých overených riešení ponúka teda nový, ešte hernejší vzhľad.


Prečo zvoliť práve HUZARO FORCE 4.2?

Zárukou kvality modela Force 4.2 je starostlivo premyslený každý detail. Kreslo je vyrobené z overenej PU HD kože, ktorá sa vyznačuje vysokou odolnosťou a príjemným pocitom na dotyk. Funkcia SoftFlex umožňuje jednoduchým pohybom ruky odblokovať možnosť plynulého a bezpečného hojdania kresla. 

Model Force 4.2 sa od ostatných kresiel odlišuje kýblikovým sedákom a operadlom, ktoré zaisťujú maximálny komfort. Vďaka krčnému vankúšu získava krčná chrbtica dodatočnú oporu, čo znižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce a zábavy. Vankúš je odnímateľný, takže ho môžete použiť akokoľvek. Protišmykové opierky potiahnuté mäkkým materiálom poskytujú stabilitu a pohodlie. Bedrový vankúš s možnosťou nastavenia výšky podľa individuálnych potrieb užívateľa, zaisťuje správne polohovanie chrbtice. Špeciálne navrhnutá mäkká, integrovaná opierka nôh správne prispôsobuje kolená a tým znižuje únavu. Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 50 mm ochránia podlahu pred škrabancami a odreninami.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 4.2 

Certifikáty: SGS

Materiál: PU koža HD

Konštrukcia: Oceľ

Mechanizmus: Tilt PLUS

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg


Vlastnosti:

  • FarbaČervená