Prepracované herné kreslo FORCE 3.1 modré

128,70 € 

153,00 €

-16%

HUZFORCE-3-1-BLUE

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

FORCE 3.1 je naša ponuka pre všetkých fanúšikov hier, ktorí nechcú zaplatiť majland za kvalitné kreslo. Táto verzia prináša úplne nový dizajn a ešte vyššiu kvalitu. Všetky detaily sú starostlivo premyslené a prepracované.

 

Čo stojí za kvalitou herných kresiel FORCE 3.1 ?

 

Force 3.1 spája klasické čierne a farebné prešívanie PU HD kože, a teda praktickosť tmavého materiálu s atraktívnou, živou farbou. Povrchové úpravy vyrobené z karbónového materiálu dodávajú agresivitu a eleganciu. Funkcia SoftFlex umožňuje jednoduchým pohybom ruky odblokovať možnosť plynulého a bezpečného hojdania kresla. Mechanizmus je skrytý pod sedadlom a jeho ovládanie je veľmi jednoduché.

Podrúčky potiahnuté mäkkým materiálom poskytujú stabilnú a pohodlnú oporu pre predlaktia. Vďaka karbónovému  vzoru na lakťových opierkach vyčnieva kreslo z davu. Bedrový vankúš s možnosťou nastavenia výšky podľa individuálnych potrieb užívateľa, zaisťuje správne polohovanie chrbtice. Vďaka krčnému vankúšu získava krčná chrbtica dodatočnú oporu, čo znižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce a zábavy. Vankúš je odnímateľný, takže ho môžete použiť akokoľvek. Polyuretánovo-gumové dvojité kolieska s priemerom 50 mm ochránia podlahu pred škrabancami.

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: Force 3.1

Certifikáty: SGS

Materiál: PU koža HD

Konštrukcia: Oceľ

Doplnky: Vankúš na krk, bedrový vankúš

Mechanizmus: Tilt Plus

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaModrá