Ergonomické herné sivé kreslo s opierkou nôh COMBAT 3.0

131,10 € 

145,00 €

-10%

HUZCOMBAT-3-0-GREY

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Herné kreslá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kreslo HUZARO má certifikáty SGS a CE, ktoré potvrdzujú najvyššiu kvalitu a súlad s medzinárodnými štandardmi. HUZARO COMBAT 3.0 svojou výrobnou technológiou AIR MESH zaisťuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania. Výklopná, nastaviteľná opierka nôh, ktorá poskytuje nohám stabilnú oporu, je tajná super sila Combat 3.0

 

Ak ste si vybrali HUZARO COMBAT 3.0 urobili ste správne ! Prečo?

Špeciálna mäkká špongia a Thermo-Elastic pena v kombinácii s materiálom AiR MESH je zárukou nielen správnej cirkulácie vzduchu. Toto riešenie tiež zabezpečuje zodpovedajúcu kvalitu a odolnosť proti deformácii. Masívny, pevný plášť operadla z pružného materiálu Nylon FX pôsobí úžasným dojmom. Navyše má špeciálne vstupné otvory, ktoré podporujú cirkuláciu vzduchu cez operadlo, čo dáva užívateľovi ešte väčšie pohodlie a komfort. Funkcia SeatRest umožňuje rýchle nastavenie operadla do správneho uhla.

Pevné, dlhé podrúčky poskytujú primeranú oporu predlaktiam a znižujú záťaž na ramená a chrbticu aj pri mnohých hodinách strávených za počítačom. Podrúčky sú vyrobené z mäkkej špongie, odolnej voči deformácii, potiahnuté materiálom príjemným na dotyk, čo zaistí vysoký komfort a pohodlie. Odolná a spoľahlivá konštrukcia s nosnosťou až 140 kg. Sedačka je vybavená špičkovou plynovou pákou. Toto riešenie v kombinácii so zdvíhacím mechanizmom a mechanizmom nastavenia operadla umožňuje ľubovoľne prispôsobiť polohu kresla potrebám užívateľa. Päť dvojitých polyuretánovo-gumových koliesok zaisťuje ĺahký pohyb stoličky a použité materiály chránia podlahu pred škrabancami a odreninami.

 

Špecifikácia:

Výrobca: HUZARO

Model: Combat 3.0

Certifikáty: SGS

Materiály: sieťovina

Konštrukcia: Nylon fx

Špongia: priedušná, kombinovaná so studenou penou

Doplňujúce informácie: Nastaviteľný uhol sklonu s aretáciou

Mechanizmus: TILT Dual

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaSivá