Kvalitné herné kreslo červenej farby FORCE 2.5

Množstvo:

109,90 € 

139,00 €

-21%

HUZFORCE-2-5-RED

Naše herné kreslá sú kombináciou najlepších materiálov a funkčných riešení, čím zaručujú pohodlie aj počas mnohých hodín strávených pred počítačom. Dynamický dizajn spĺňa vkus vášnivých hráčov a fanúšikov najnovších technológií.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Kreslo HUZARO má certifikáty SGS a CE, ktoré potvrdzujú najvyššiu kvalitu a súlad s medzinárodnými štandardmi. HUZARO FORCE 2.5 je kategóriou herných stoličiek, ktorej hlavným posolstvom je poskytnúť produkt najvyššej kvality, moderného dizajnu a s mnohými ďalšími pridanými hodnotami za najlepšiu cenu.

 

Prečo práve HUZARO FORCE 2.5 ?

Kreslo je vyrobené z hrubých, extrémne odolných a mäkkých materiálov. Špeciálne odvetrané plochy zaisťujú dokonalé prúdenie vzduchu. Kvalitná, pevná pena zaručí vhodný tvar sedadla. Takéto riešenie zaisťuje sviežosť, pohodlie a chlad aj počas mnohých hodín používania.

Pohodlné opierky rúk vyrobené z mäkkého materiálu odolného voči deformácii poskytujú primeranú oporu pre predlaktia, znižujú záťaž na ramená a chrbticu. Hojdací mechanizmus SoftFlex s možnosťou aretácie vo vertikálnej polohe umožňuje správne naklonenie chrbtovej opierky, čím zabezpečuje dostatočné prekrvenie a uvoľňuje napätie vo svaloch. 

 

Špecifikácia:

Výrobca: Huzaro

Model: FORCE 2.5

Certifikáty: SGS

Materiály: Sedák a operadlo: PU-HD ekokoža

Mechanizmus: Tilt PLUS

Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg

Vlastnosti:

  • FarbaČervená