Ružový plecniačik pre dievčatká

12,90 € 

PLE-5

Detské batohy sú ideálnym praktickým pomocníkom pri cestovaní s Vašim dieťaťom. Chlapci si do batôžteka radi odložia obľúbené autíčko, dievčatá si rady pribalia malú bábiku. Ak Vy zase pripravíte desiatu, verte, že im bude viac chutiť ak chlebík, či fľašu s vodou vyberiete z ich milovaného plecniačika.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Detské ruksaky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

  

Mamičky, ak sa Vášmu dieťaťu nechce chodiť ráno do škôlky, nechajte ho nech si zbalí malú hračku do milého plecniaka a premeňte tak obyčajnú rannú cestu na zaujímavý výlet. Vášmu drobcovi tieto ruksaky ideálne sadnú na chrbát, a to vďaka nastaviteľnej dĺžke trakov. To tiež zaručí, že obľúbený batoh bude nosený aj keď dieťa troška vyrastie, keďže detičky rastú rýchlejšie ako my, dospelí. Pri cestovaní s týmto batôžtekom si vďaka jednoduchému zapínaniu na zips Vaše deti môžu ľahko vyberať a odkladať hračky podľa toho, s čím sa chcú práve hrať. Vďaka praktickému ušku na vrchu batoha ho môžete ľahko preniesť alebo zavesiť na vešiak.

Plecniaky pre deti, ktoré nájdete v ponuke majú krásne farby, ktoré pri ošetrovaní nevyblednú a nestratia na pestrosti. Súčasťou prednej strany batôžtekov sú plyšové hračky, pri ktorých sa očká malých detí ihneď rozžiaria.


Upozorňujeme, že farby sú zobrazované podľa individuálneho nastavenia Vášho počítača.

Rozmer: 30x30 cm

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaRužová
  • MotívDetský