Okrúhle hodiny do detskej izby s medvedikom

20,90 € 

FLEZ93

Každý z nás má pravdepodobne hlboko v pamäti uložené hodiny, na ktorých sa ešte v detstve učil poznávať čas. Vytvorte takéto milé spomienky aj Vašim deťom. Hodiny na stenu s detskými motívmi a vzormi potešia dokonca aj nás, dospelých, už na prvý pohľad.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Detské nástenné hodiny
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Detské nástenné hodiny by mali patriť k výbave každej detskej izby. Práve, keď sú deti malé, získavajú základnú predstavu o čase, od ktorej potom závisí to, ako s časom budú pracovať v budúcnosti. Nástenné hodiny v detskej izbe sú tiež dôležitým prvkom v období, keď sa deti učia poznávať čas. V takomto prípade pre nich budú hodiny s detským motívom určite zaujímavejšie a lákavejšie ako obyčajné nástenné hodiny zavesené, napríklad v kuchyni.


Detské ručičkové hodiny z našej ponuky sú vybavené mechanizmom, ktorý zabezpečuje ich tichý chod. V detskej izbe tak nebude počuť zbytočné tikanie, ktoré by mohlo Vaše dieťa pri spánku vyrušovať. Hravé vzory a tvary hodín na stenu detskej izby potešia Vaše ratolesti aj vtedy, keď im ich darujete k sviatku ako prekvapenie.


  

Šírka: 30 cm

Výška: 30 cm

Hrúbka: 3 mm

 

 

Materiál hodín pozostáva z akrylového skla, ktoré obsahuje aj lesk. Je veľmi podobný klasickému sklu, s tým rozdielom, že je podstatne ľahší. Pri výrobe sa dbá na presnosť, dôkladnosť a precíznosť.


ff


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Hodiny obsahujú hodinový mechanizmus, v ktorom je osadené moderné elektronické zariadenie, ktoré zabezpečuje tichý chod - bez efektu tikania. Súčasťou balenia je aj batéria typu AA.


llll


Pri balení hodín sa kladie dôraz na to, aby nedošlo k poškodeniu a tovar Vám bol doručený bez chýb. Každý produkt je zabalený v hrubej kartónovej krabici.


kkk

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaBiela
  • MotívDetský