Koberec do detskej izby s labuťou

Množstvo:

24,10 € 

CHEDY94C-BLUE-JOLLY

Spríjemntite izbičku aj tým najmenším, pomocou novej kolekcie kobercov. Vyberte si z našej ponuky moderných, nadčasových a hlavne kvalitných kobercov.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

JOLLY koberce je kolekcia kobercov vyrobených z polypropylénových vlákien s výškou vlascu 8 milimetrov a gramážou 1350 gr/m2. Koberce PP BCF sa vyznačujú predovšetkým veľmi vysokou odolnosťou proti oderu, ich vlákna sú elastické a odolné voči deformácii. Veľmi ľahko sa čistia, vrátane vysávania a mokrého umývania šampónmi. Majú tiež vysoký súčiniteľ tepelnej vodivosti, takže ich možno použiť v miestnostiach s podlahovým kúrením. Kolekciu Jolly tvoria koberce špeciálne pre naše deti, aby svojim vzhľadom spríjemnili interiér ich izbičky.

 

Výnimočné vlastnosti kobercov z tejto kolekcie sú, vysoká hustota vlákien, vysoká odolnosť a trvanlivosť farby, textúry či vlákna. Koberce sa vyznačujú dlhou životnosťou, nenáročnosťou na údržbu a v prípade zašpinenia sa jednoducho čistia. OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, ktorým sú označované materiály a výrobky, ktoré spĺňajú prísne medzinárodné kritéria pre kvalitu a zdravotnú nezávadnosť vo všetkých úrovniach produkcie (výroba, tkanie…).

 

 

Špecifikácie:

Certifikát: OEKO-TEX

Materiál: 100% PP Heatset Frise

Model: moderný

Farba: modrá

Tvar: obdlžník

Hmotnosť: 1350 g/m²

Výška vlákna: 8 mm

Vlastnosti:

  • FarbaModrá