Multifunkčná jedálenská stolička pre deti

90,80 € 

MULHA-033-ORANGE

Jedálenská stolička pre deti od známej značky ECOTOYS. Stolička dokonale plní svoju funkciu, uľahčuje malým deťom spoločné stolovanie s dospelými pri jednom stole a taktiež ich učí správnemu správaniu pri stolovaní.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Detské jedálenské stoličky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Funkcia zmeny kresla na nízky sedák a stolík je v top desiatke a skutočný must have pre všetkých rodičov. Vďaka tejto funkcionalite môžete sedieť za stolom spolu s batoľaťom a keď vyrastie, máte k dispozícii pohodlnú súpravu, v ktorej môže dieťa jesť a hrať sa. Verzia pre staršie deti poslúži aj ako miesto na hranie a rozvíjanie ich zručností, napríklad pri kreslení, maľovaní alebo stavaní. Stolová doska má špeciálny zásobník na aranžovanie blokov, pod ktorým je miesto s priehradkami ideálne na odkladanie pasteliek, fixiek, blokov a iných drobností.

Sedačka je vybavená 5-bodovými bezpečnostnými pásmi, ktoré udržia dieťa v správnej polohe a zabránia skĺznutiu zo stoličky. Premeniť vysokú stoličku na funkčné kreslo a stolík trvá len chvíľku. Na nohách stoličky, tesne nad doskou stola, sú špeciálne tlačidlá, ktoré uvoľňujú zámok, čo vám umožní odpojiť ju od stola. Na spojovacie body sa aplikujú špeciálne prekrytia zahrnuté v súprave.

Súprava obsahuje kolieska, ktoré sa v prípade potreby dajú namontovať do nôh , vďaka čomu stoličku jednoducho presuniete z jedného miesta na druhé. Kolieska majú špeciálnu páku, ktorou ich môžete zaaretovať, aby ste stoličku znehybnili. Keď kolieska nepoužívate, stolička stojí na gumených nožičkách umiestnených pod každou nohou.

 

Špecifikácie:

Rozmery: 60x55x103 cm

Hmotnosť: 5,2 kg

Veková skupina: 6 až 36 mesiacov

Max zaťaženie: do 20 KG

Bezpečnostné pásy: 5 bodov

Nohy: majú kolieska a protišmykové nožičky

Poťah: látka s možnosťou prania

Vlastnosti:

  • FarbaOranžová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie