Detská stolička na kŕmenie 2v1

41,90 € 

Tento produkt si už v tejto zľave niekto kúpil.

MULHC-135-WHITE

Jedálenská stolička pre deti od známej značky ECOTOYS. Stolička dokonale plní svoju funkciu, uľahčuje malým deťom spoločné stolovanie s dospelými pri jednom stole a taktiež ich učí správnemu správaniu pri stolovaní.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Správne zvýšené okraje vaničky zabraňujú tomu, aby sa čokoľvek vysypalo na podlahu. Podnos má navyše špeciálne miesto na pohár alebo fľašu. Poťah sedačky je vyrobený z tkaniny odolnej voči nečistotám, poťah sa dá ľahko sňať a vyčistiť. Stolička má stabilnú a ľahkú konštrukciu, ktorá umožňuje jej ľahké presúvanie. Nohy stoličky majú gumené nožičky, ktoré zabraňujú pohybu sedadla a navyše chránia podlahu pred poškriabaním.

Stolička sa dá výškovo nastaviť. Nohy a opierku nôh jednoducho odskrutkujete, vďaka čomu sa z vysokej stoličky stane nižšia stolička. Ak sa váš drobec osamostatní a vy ho už nemusíte pozorne sledovať, bude pre neho ideálna nižšia stolička. Okrem jedenia jedálenská stolička skvele poslúži ako kus nábytku, kde sa vaše batoľa môže rozvíjať, napríklad maľovaním alebo kreslením.

 

Špecifikácie:

Rozmery: 60x62x85 cm

Hmotnosť: 3 kg

Veková skupina: 6 až 36 mesiacov

Max zaťaženie: do 15 KG

Bezpečnostné pásy: 5 bodov

Nohy: s protišmykovými nožičkami

Poťah: látka


Vlastnosti:

  • FarbaBiela

Podobné produkty

Vybrali sme pre Vás niekoľko alternatív, ktoré si zaslúžia pozornosť.