Rakety chlapčenské zrkadlové nálepky na stenu

47,00 € 

FLEL101B

Detský svet je pre nás dospelých často tajomnou záhadou. Aj napriek tomu s istotou vieme, že zaujímavé dekorácie na stenách detskej izby malých človiečikov vždy potešia. Hviezdičky, kvietočky, lietadielka ale aj motívy zvierat. To všetko do detskej izby nepochybne patrí.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Detské dekoračné zrkadlá
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Detská izba má svoje špecifiká, ktorými sa líši od všetkých ostatných izieb vo Vašom dome či byte. Miestnosť, ktorá sa stáva kráľovstvom pre našich najmenších, je často plná doplnkov, ozdôb a dekorácií. Do takéhoto detského sveta Vám prinášame nový vietor v podobe detských dekoračných zrkadiel. Nalepovacie zrkadlá, ktoré nájdete v našej ponuke, sú vyrobené z akrylového skla. To znamená, že oproti klasickým zrkadlám sú ľahšie a sú tiež nerozbitné. Manipulácia, ako aj ich umiestnenie v detskej izbe je tak bezpečné a nemusíte sa obávať žiadnych črepín.

 

Aplikácia dekoratívnych zrkadiel do detskej izby je úplne jednoduchá a dokonca k tomu nepotrebujete žiadne náradie. Špeciálna lepiaca páska, ktorou sa tieto zrkadlá na stenu lepia, je súčasťou balenia. Detské motívy týchto bytových doplnkov potešia každého drobca. Azda každý z nich by v izbe chcel mať oblohu plnú lietadiel či lúku plnú kvetov.


 

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 7 (5 rakiet a 2 nápisy)

 

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.


c


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nijako nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.


nn


Balenie: dávame si záležať na tom, aby ste tovar, ktorý si objednáte, obdržali bez poškodenia. Zrkadlá preto balíme do hrubej kartónovej krabice.


vv

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • MotívDetský

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie