Nalepovacie detské dekorácie na stenu Good night

Množstvo:

28,10 € 

FLEL99B

Detský svet je pre nás dospelých často tajomnou záhadou. Aj napriek tomu s istotou vieme, že zaujímavé dekorácie na stenách detskej izby malých človiečikov vždy potešia. Hviezdičky, kvietočky, lietadielka ale aj motívy zvierat. To všetko do detskej izby nepochybne patrí.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Detská izba má svoje špecifiká, ktorými sa líši od všetkých ostatných izieb vo Vašom dome či byte. Miestnosť, ktorá sa stáva kráľovstvom pre našich najmenších, je často plná doplnkov, ozdôb a dekorácií. Do takéhoto detského sveta Vám prinášame nový vietor v podobe detských dekoračných zrkadiel. Nalepovacie zrkadlá, ktoré nájdete v našej ponuke, sú vyrobené z akrylového skla. To znamená, že oproti klasickým zrkadlám sú ľahšie a sú tiež nerozbitné. Manipulácia, ako aj ich umiestnenie v detskej izbe je tak bezpečné a nemusíte sa obávať žiadnych črepín.

 

Aplikácia dekoratívnych zrkadiel do detskej izby je úplne jednoduchá a dokonca k tomu nepotrebujete žiadne náradie. Špeciálna lepiaca páska, ktorou sa tieto zrkadlá na stenu lepia, je súčasťou balenia. Detské motívy týchto bytových doplnkov potešia každého drobca. Azda každý z nich by v izbe chcel mať oblohu plnú lietadiel či lúku plnú kvetov.


 

Celková šírka: 65 cm

Celková výška: 54 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 22

 

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.


c


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nijako nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.


nn


Balenie: dávame si záležať na tom, aby ste tovar, ktorý si objednáte, obdržali bez poškodenia. Zrkadlá preto balíme do hrubej kartónovej krabice.


vv

Vlastnosti:

  • MotívDetský