Deky a prikrývky béžovej farby

19,90 € 

UNKRICKY-B

Hľadáte kvalitné deky na spríjemnenie chladných večerov alebo oddych strávený pri dobrej knihe? Naše deky a prehozy Vás určite očaria svojimi vlastnosťami, farbami a štýlom. Môžete ich využiť aj ako deky na gauč, deky na posteľ alebo prehozy, ale poslúži tiež ako moderný darček, ktorý určite zaujme.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Deky
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:



Obohaťte svoju obývačku štýlovými a teplými dekami. Chcete ochrániť svoj gauč pred znečistením alebo opotrebovaním? Môžete ich použiť aj ako deku na sedačku alebo gauč. Pestrá škála farieb  Vám umožňuje vybrať si vhodný odtieň, s ktorým Vaša izba bude vyzerať zladene a vkusne. Výnimočne hrubé teplé deky Vám padnú hneď do oka a po zakúpení sa ich nebudete chcieť vzdať.

 

Tieto moderné deky môžete kľukne využiť aj ako prikrývku na posteľ, vďaka ktorému spálňa alebo detská izba bude vyzerať každý deň upravene. Deka z mikrovlákna Vám zaručene nebude púšťať vlákna, po vypraní nestratí na svojej kvalite a ani sfarbení, takže Vám vydrží niekoľko rokov a nebudete mať starosti so zakúpením novej.


 

Šírka 180cm x dĺžka 200cm

Šírka 200cm x dĺžka 220cm

 

100% mikrovlákno

 

Tolerancia rozmerov je +/- 3%.

Deka je mäkká, pohodlná, a príjemná na dotyk.

 

Upozorňujeme, že zobrazenie farieb závisí od individuálnych nastavení každého počítača.

Vlastnosti:

  • FarbaBéžová
  • MotívModerný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie