Luxusná deka v hnedo sivej farbe s 3D efektom dekoračných kytíc a sŕdc

34,90 € 

MOWMM4

Hľadáte deku, ktorá Vám vyrazí dych zakaždým, keď sa na ňu pozriete? Chcete priniesť farby a jedinečný prvok do svojej izby? Tak potom deka s živým 3D vzorom je tým správnym riešením. Môžete ju použiť ako prikrývku na posteľ, kreslo či gauč alebo sa do nej môžete aj zavinúť a spríjemniť si  chladnejší večer.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Deky na posteľ 3D motív
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

 

 

Obohaťte svoju spálňu štýlovými a hrejivými dekami. Chcete zakryť posteľ jedinečným a moderným dizajnérskym kúskom, vďaka ktorému bude Vaša spálňa alebo detská izba vyzerať každý deň upravene? Deku môžete použiť aj ako prehoz na gauč alebo kreslo. Pestrá škála viac ako 30-tich 3D farebných, žiarivých a živých motívov Vám umožňuje vybrať si vhodnú prikrývku, s ktorou Vaša izba bude pôsobiť zladene a vkusne. Výnimočne príjemné a našuchorené deky Vám padnú hneď do oka a po zakúpení sa ich nebudete chcieť vzdať. Deka z kvalitného materiálu Vám zaručene nebude púšťať vlákna, po vypraní nestratí na svojej kvalite a ani sfarbení a zaokrúhlený lem na rohoch dopomôže zvýrazniť celkový 3D efekt. Akrylová prikrývka je zabalená v plastovom obale, ktorý Vám uľahčí jej skladovanie alebo prenos.

 

 

Materiál: 100% polyester (akryl)

Rozmer: šírka 155 x dĺžka 220 cm

Tolerancia rozmerov: +/- 3 cm

Váha deky: 1,75 kg

Váha zabalenej deky: 2,25 kg

 

 

Deka sa môže stať pre Vás aj skvelým tipom na  vianočný alebo narodeninový darček, s ktorým vôbec nič nepokazíte, naopak, urobíte veľkú radosť. 

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaHnedá
  • MotívKvetový

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie