Luxusné akrylové zrkadlá nerozbitné

Množstvo:

38,30 € 

FLEL6

Ozdobné nástenné zrkadlá sú prvkom, kde sa stretáva funkčnosť a dizajn. Váš interiér opticky zväčšia, presvetlia a zároveň sa stanú originálnym dekoračným doplnkom. Vyberte si dekoračné nalepovacie zrkadlá rôznych veľkostí, tvarov, štýlov a ukážte, že každý interiér môže byť jedinečný.

  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Keď sa povie zrkadlo, každému ihneď napadnú aktivity súvisiace s jeho primárnou funkciou, ako je napríklad kontrola nášho vzhľadu. Čo by ste ale povedali na to, ak by sme Vám ponúkli zrkadlá, ktoré by slúžili ako dekoračný prvok vo Vašej domácnosti? Dekoratívne zrkadlá rôznych tvarov, vzorov a veľkostí ľahko privedú štýlové zariadenie Vášho interiéru k dokonalosti.


V ponuke nájdete zrkadlá, ktoré sa na stenu aplikujú ako jeden celok ale aj zrkadlá, ktoré sú zložené z viacerých oddelených častí. Tie je možné na stenu rozložiť tak, ako sa to páči práve Vám. Každé zrkadlo tak v izbe vytvorí jedinečný a originálny dizajn. Obraz, ktorý tieto zrkadlá odrážajú je mierne skreslený, preto ich neodporúčame používať ako náhradu klasických zrkadiel, ale ako dekoračný predmet. Ozdobné nástenné zrkadlá sú vyrobené z akrylového skla, čo znamená, že sú ľahké, nerozbitné a jednoducho sa s nimi manipuluje.

 

 

Výška: 50 cm

Šírka: 50 cm

Hrúbka: 3 mm

Počet dielov: 12 ks

 

 

Dekoratívne zrkadlá sú vyrobené z talianského akrylového skla. Zrkadlá sú ľahké, nerozbitné a odraz v nich je mierne skreslený. Tieto zrkadlá sú vhodné len na dekoračné účely.


c


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.  

Ochrana materiálu a montáž: zrkadlo na stenu aplikujete jednoducho, a to pomocou silnej obojstrannej lepiacej pásky, ktorá je umiestnená na zadnej strane zrkadla. K tomu, aby ste dosiahli dokonalý a presný ornament Vám pomôže šablóna a návod, ktorý nájdete v balení. Na povrchu zrkadla je tiež nalepená ochranná fólia, vďaka ktorej sa zrkadlo v krabici nepoškriabe. Po umiestnení zrkadla na stenu odporúčame túto ochrannú fóliu zo zrkadla odlepiť.


nn


Balenie: dávame si záležať na tom, aby ste tovar, ktorý si objednáte, obdržali bez poškodenia. Zrkadlá preto balíme do hrubej kartónovej krabice.


vv

Vlastnosti:

  • MotívModerný