Ozdobné vankúše uzol

20,90 € 

TUTPOD-00112

Emoji vankúš a iné detské vankúše ako vankúš hovienko alebo mačka Pusheen vyčaria každému úsmev na tvári a prinesú veľa radosti do Vášho interiéru bez ohľadu na to, či ide o detskú izbu, obývačku alebo spálňu. Zaplňte svoj domov vankúšikmi s veselými motívmi.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dekoračné vankúše
  • široká ponuka8000+ produktov v našej ponuke
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 200,00 €
  • spokojní zákazníci100tis+ spokojnych zákazníkov

Detaily:

Dekoračné vankúše sú ideálnym riešením na oživenie a spestrenie Vášho bytu či domu. Mäkké a na dotyk príjemné vankúšiky dokonalo doplnia každý interiér a vytvoria v ňom rozprávkový a zábavný charakter. Skvelo sa hodia do detskej izby a sú ideálnym darčekom nie len pre deti, ale aj teenagerov a dospelých. 


Veselé a usmievajúce vankúšiky Vám zdvihnú náladu po náročnom dni a motívy ovocia navodia správnu letnú atmosféru a prinesú správnu sviežosť a príjemné osvieženie kamkoľvek ich položíte. Dekoračné vankúše vyzerajú krásne, no sú aj praktické. Môžete ich využiť aj ako ozdoby, vankúše na stoličky alebo pohovky, ako plyšové hračky a viete si na ne ľahnúť a odpočinúť si. Odporúčame Vám vytvoriť si vlastnú sadu týchto vankúšov, keďže sa k sebe dokonale hodia, pri čom jediným Vašim problémom bude to, kam ich umiestnite. Zahoďte za hlavu každodenné starosti všedných dní a relaxujte v obklopení dekoračných vankúšov.



 

Výška: 30 cm
Šírka: 30 cm
Hĺbka: 30 cm

 

mikrovlákno

 

Vankúš uzol je vyrobený z mäkkého plyšu, ktorý je bezpečný pre deti.



Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

Zaujímavé doplnky

Vlastnosti:

  • FarbaRužová
  • MotívAbstraktný

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie